به گزارش خبرگزاری مهر، منصور انبیاء با اشاره به اینکه در صورتی که این لایحه تصویب و اجرا شود می توان شاهد حل بسیاری از مشکلات و مسائل واحدهای فنی و مهندسی در کشور بود، افزود: در حال حاضر این لایحه در دستور کار شورای معاونان وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفته است تا با نگاهی کارشناسانه و توجه به همه جوانب مورد بررسی و اصلاح قرار بگیرد.
وی یادآور شد: لایحه تشکیل سازمان نظام مهندسی صنعت از سال 1376 آغاز و پس از طی مراحل و پیگیریهای مکرر در سال 1386 توسط وزارت صنایع و معادن وقت با جدیت دنبال و در دولت مطرح شد که در نهایت در فروردین ماه سال 1392 مسکوت باقی ماند.
انبیاء ادامه داد: این مهم از زمان شکل گیری معاونت آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت مورد پیگیری جدی قرار گرفته است تا با بازنگری ، اصلاحات، اظهار نظر و تائید وزیر به هیات دولت ارسال شود.
مدیرکل دفترآموزش و پژوهش وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه با اشاره به ضرورت برگزاری این نشست تصریح کرد: با توجه به پایدار بودن فعالیتهای خدمات فنی و مهندسی در توسعه همه جانبه، از این رو بسیاری از کشورهای پیشرفته از بهکارگیری خدمات فنی و مهندسی در موفقیتهای خود بهره فراوانی میبرند؛ امری که متاسفانه در کشور ما کمتر مدنظر قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه تمرکز بر خدمات فنی و مهندسی و توجه به جایگاه آن در کشور ما بیشتر در حد شعار است، خاطرنشان کرد: ما در وزارتخانه تلاش میکنیم تا در زمینه تدوین سیاستگذاری و اجرای آن دراین راستا بیش از گذشته سهیم باشیم.
انبیاء در ادامه با اشاره به وجود 11 هزار واحد فنی و مهندسی که پروانه بهره داری دارند، افزود: در این نشستها به دنبال ارائه راهکارهای لازم برای تسریع در امور و انجام اقدامات موثر برای ارتقای این جایگاه هستیم.
وی همچنین به نامگذاری روز 24 آذرماه به عنوان روز صنعت اشاره کرد و گفت: با رایزنی های انجام شده، روز 24 آذرماه در ایام هفته پژوهش به عنوان روز صنعت شناخته شد که حاکی از نقش پژوهش در توسعه اقتصادی و صنعتی کشور است.