مجيد غلامي قائم مقام جامعه قاريان قرآن خراسان رضوي در گفتگو با خبرنگار دين و انديشه "مهر" در مشهد با تأكيد بر پيچيدگي و تخصصي بودن فعاليتهاي فرهنگي گفت : در آموزش قرآن با توجه به وجود انواع مخاطب، در مقاطع سني مختلف بايد مقوله آموزش براي هر سن شيوه اي ويژه و مخصوص داشته باشد .
وي با اشاره به اينكه شوراي عالي انقلاب فرهنگي بايد در زمينه سياستگذاري و سازمان تبليغات نيز باد در خصوص نظارت در اين مورد فعاليت كنند، گفت: دستگاههاي نظارتي بايد از دستگاههاي اجرايي باشند تا در اين زمينه توان كافي اجرايي داشته باشند .
قائم مقام جامعه قاريان قرآن خراسان رضوي در مورد متوليان فعاليتهاي آموزشي قرآن گفت : تعدد دستگاههاي آموزش امري پسنديده و مناسب است اما در بحث نظارت، هدايت و سياستگذاري بايد جايگاه متوليان امر نشخص باشد .
وي افزود: مراكزي مانند اتحاديه تشكلهاي قرآني مردمي بايد تقويت شوند تا در زمينه فعاليتهاي قرآني مردمي هدايت كننده باشند و هم ناظر بر اين فعاليتها .
غلامي بحث تفسير مفاهيم قرآني را مقوله اي تخصصي اعلام كرد و افزود : متأسفانه متوليان اين امر زياد شده اند و قداست كار تا حد زيادي شكسته شده است، زيرا با استقبال مردم از مبحث تفسير، سوء استفاده نيز در اين مورد زياد شده است .
قائم مقام جامعه قاريان قرآن خراسان رضوي تصريح كرد: افزايش هزينه براي فعاليتهاي قرآني بايد با برنامه ريزي براي تخصيص مناسب بودجه در بخشهاي آموزش مفاهيم، تفسير و انتقال مضامين باشد و نظارت بر فعاليتها و اقدامات اين حوزه نيز مي بايست امري مستمر و جدي باشد .
نظر شما