به گزارش خبرنگار مهر، رویا احمدیان ظهر پنج شنبه در بازدید از مراکز توانبخشی و نگهداری معلولان تحت پوشش بهزیستی گفت: سازمان بهزیستی استان دارای ۲۹ مرکز آموزشی، توانبخشی وحرفه آموزی روزانه وشبانه روزی معلولان، بیماران روانی و سالمندان است.
وی از جمله اقدامات حمایتی را ساماندهی معلولان عنوان کرد و افزود: ساماندهی و ارائه خدمات روزانه و شبانه روزی به معلولان، سالمندان و بيماران روانی مزمن و ثبت معلولان، سالمندان و بيماران روانی مزمن در بانك جامع اطلاعات سازمان اجرایی شده است.
احمدیان اجرای طرح پايش پرونده های توانبخشی را بخشی از اقدامات شاخص بهزیستی استان برشمرد و اضافه کرد: پايش دقيق و اصولی پرونده ها و بهبود عملكرد ارائه خدمات تخصصی در مراكر نگهداری در ساماندهی مطلوب افراد تحت پوشش تاثیر چشمگیر داشته است.
مدیر کل بهزیستی استان صدور معافيت سربازی خانواده های حائز شرايط، پرداخت كمك هزينه شهريه دانشجویی و اجرای طرح توانبخشی مبتنی بر جامعه و شناسايی و ارائه خدمات توانبخشی به معلولان را بخش دیگری از طرح های حمایتی دانست و اضافه کرد: اجرای طرح توانمند سازی سالمندان در مناطق روستایی و ارائه خدمات آموزشی، پزشكی و توانبخشی و تفريحی و پرداخت مستمری به صورت جدی دنبال می شود.
وی با اذعان به اینکه دفترچه درمانی به معلولان و خانواده های آنان در جهت تامين هزينه ها صادر شده است، تصریح کرد: در عین حال وسایل كمك توانبخشی مورد نیاز نیز به معلولان تحت پوشش ارائه می شود.
به گفته احمدیان، ارائه خدمات توانپزشكی (فيزيوتراپی – گفتار درمانی – كار درمانی، كاشت حلزون و ... )، ارائه آموزش مهارتهای زندگی به معلولان و صدور كارت بيمه تكميلی برای معلولان واجد شرايط در جهت برخورداری كامل هزينه های درمان از دیگر خدمات ارائه شده به معلولان تحت حمایت سازمان است.
مدیر کل بهزیستی استان با اشاره به سیاست های سازمان مبنی برتوانمند سازی معلولان حمایت بیش از پیش خیرین از معلولان نگهداری شده در نزد خانواده را خصوصا درحیطه های تحصیل، درمان، اشتغال، مسکن و ورزش را خواستار شد.
وی افزود: با توجه به ارتباط خیرین با منابع اشتغال و اقتصادی توجه بیشتر خیرین به معلولان دارای استعداد وتوانایی ویژه مورد انتظار است.