به گزارش خبرنگار مهر، مجید محنایی ظهر پنجشنبه در نشست شورای پژوهش استان افزود: استفاده از فناوری اطلاعات در همه ابعاد زندگی از جمله حقوق اساسی شهروندان محسوب می شود.
وی، پورتال الکترونیکی را فضای اطلاع رسانی و خدمات رسانی به موقع و دقیق عنوان کرد و گفت: در این فضا کار در ۲۴ ساعت شبانه روز، هفت روز هفته و تمامی روزهای سال از طریق رایانه و اینترنت صورت می گیرد.
محنایی تاکید کرد: ایجاد دولت الکترونیک به معنای فراهم ساختن شرایطی است که در آن دولت بتواند خدمات خود را به صورت شبانه روزی و در تمامی ایام هفته به شهروندان ارایه کند.
وی تمرکز زدایی، بهبود کارایی و اثر بخشی را از جمله مزایای دولت الکترونیک دانست و افزود: شفافیت اطلاعات و مقایسه پذیری مبادلات اطلاعاتی و پولی در درون دولت، میان دولت و سازمانهای تابعه ، دولت و شهروندان و میان دولت و بخش خصوصی از دیگر مزایای آن است.
معاون استاندار بیان داشت: پورتال الکترونیک، با تکیه بر اینترنت و دیگر فناوریهای نوظهور، اطلاعات و خدمت را به سادگی، سرعت و به شیوه ای کارا و با هزینه کم توزیع می کند
بزرگداشت هفته پژوهش با همکاری بخش خصوصی
مدیرکل آموزش و پژوهش استانداری استان هم در این نشست گفت: پژوهشگران به عنوان قشر فرهیخته جامعه نیاز به حمایت و پشتیبانی دارند.
سیاوش هادی پور افزود: نهادینه کردن پژوهش در جامعه نیازمند صرف هزینه و حمایت همه دستگاههای اجرایی و علمی است.
وی بیان کرد: اگر اقدامات اصولی و مدیریتی در حوزه های علم،دانش و پژوهش صورت نگیرد، جامعه با آسیب های جدی مواجه می شود.
هادی پور همچنین به برنامه ریزی برای برگزاری هفته پژوهش اشاره کرد و گفت: در سال جاری چهار کمیته سیاستگذاری و هماهنگی، علمی و فناوری، نمایشگاه و کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی در ستاد بزرگداشت هفته پژوهش فعالیت می کنند
مدیرکل آموزش و پژوهش استانداری بیان داشت: بزرگداشت هفته پژوهش با همکاری بخش خصوصی از جمله موسسات مالی و اعتباری و شرکت های تولیدی صنعتی برگزار می شود.
وی برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی تولیدی استان با حضور دانشگاهها و مراکز علمی تحقیقاتی، شرکت های تولیدی صنعتی، دستگاه های اجرایی و ... را از جمله برنامه های این هفته عنوان کرد.