۲۴ آبان ۱۳۹۳، ۱۳:۴۲

جانباز مطرح کرد:

طرح فاضلاب شهرهای ساحلی در برنامه ششم توسعه مورد توجه جدی قرار می‌گیرد

طرح فاضلاب شهرهای ساحلی در برنامه ششم توسعه مورد توجه جدی قرار می‌گیرد

محمودآباد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آبفا کشور گفت: طرحهای فاضلاب شهرهای ساحلی در برنامه ششم توسعه کشور مورد توجه جدی قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا جانباز ظهر شنبه در بازدید از طرح های فاضلاب شهرستانهای نور و محمودآباد افزود: طرح های توصعه فاضلاب شهری در شهرهای ساحلی کشور در برنامه ششم توسعه کشور مورد توجه ویژه قرار می گیرند.

وی با اشاره به اجرای طرح های فاضلاب شهری در شهرهای مازندران گفت: از بانک تسعه اسلامی برای پنج شهر اولویت دار استان وام دریافت می شود.

وی خواستار تسریع در اجرای طرح های فاضلاب شهری در استان مازندران شد.

مدیر امور اجرایی طرحهای جمع آوری و تصفیه فاضلاب شهری مازندران نیز با اشاره به اجرای طرح فاضلاب از سال ۱۳۹۰ در شهر محمودآباد، گفت: شبکه فاضلاب شهر محمودآباد در مساحت ۸۵۳ هکتار و به طول ۱۲۰ کیلومتر در افق ۱۴۱۵ جمعتی در حدود ۷۰ هزار نفر را در شش ناحیه تراکمی تحت پوشش قرار می دهد.

افشین عبادی، با بیان اینکه درحال حاضر دفع فاضلاب قسمت عمده ای از شهر از طریق چاههای جذبی انجام می شود، افزود: بخشهایی از فاضلاب تولیدی منازل نیز به رودخانه ها، کانالها و مسیرهای موجود دفع می شود که نتیجه آن بروز مشکلاتی نظیر آلودگی معابر، آلودگی منابع آب شرب، اثرات مخرب زیست محیطی و انتشار انواع بیماری ها خواهد بود.

وی افزود به لحاظ شرایط خاص جغرافیایی و زمین شناسی، بالا بودن سطح آب زیرزمینی و توریست پذیر بودن منطقه، وجود رودخانه و دریا و مشکلات ناشی از دفع نامناسب فاضلاب، مسایل زیست محیطی و بهداشتی و انتشار بو درمنطقه، اجرای طرح فاضلاب در این شهر را ضروری کرده است.

عبادی، با بیان اینکه متوسط فاضلاب تولیدی تا سال ۱۴۱۵، حدود 11هزار متر مکعب در شبانه روز خواهد بود، افزود: در این طرح احداث ۴ ایستگاه بالابر و پمپاژ پیش بینی شده است.

وی، با  اشاره به اینکه تصفیه خانه فاضلاب محمودآباد در دو مدول از نوع تصفیه پیشرفته با قابلیت حذف ازت و فسفر طراحی شد، اظهار داشت: در این طرح حفظ استاندارد محیط زیست ایران در خصوص کیفیت فاضلاب تصفیه شده با توجه به نحوه دفع آن مدنظر قرار گرفته است.

مدیر امور اجرایی طرحهای جمع آوری و تصفیه فاضلاب شهری مازندران، منابع تامین مالی این پروژه را از طریق بانک توسعه اسلامی و دولت ایران دانست و گفت: با توجه به مستندات تهیه شده برای اخذ وام از بانک توسعه اسلامی، اعتباری حدود ۱۵ میلیون یورو برای بخشهای مدول اول تصفیه خانه، احداث ایستگاه پمپاژ اصلی و اجرای خط انتقال فاضلاب و دو ناحیه مربوط به شبکه فاضلاب در نظر گرفته شد.

کد خبر 2421397

برچسب‌ها