به گزارش خبرگزاري "مهر" ، دكتر حسين احمدي ، مدير كل آموزش و پرورش پيش دبستاني و ابتدايي در كنفرانس خبري كه با حضور منوچهر فضلي خاني مدير كل آموزش و پرورش راهنمايي تحصيلي برگزار شد شرط نهادينه شدن دموكراسي در جامعه را تقويت روحيه جمع گرايي و مشاركت در مدارس خواند و گفت : ما معتقديم دانش آموزان علاوه بر اظهار نظر در مسائل مختلف بايد وارد صحنه عمل و فعاليت هاي اجرايي شوند و اين مهم از شوراهاي دانش آموزي آغاز خواهد شد.
وي در خصوص روند انتخابات شوراهاي دانش آموزي خاطرنشان كرد: دانش آموزاني كه قصد عضويت در شوراهاي دانش آموزي را دارند اسامي خود را به مدير مدرسه اعلام و مدير پس از بررسي صلاحيت هاي دانش آموز وي را با عنوان كانديداي شورا معرفي كرده و در روز برگزاري انتخابات ساير دانش آموزان از بين نامزدها، نماينده خود را در شوراهاي دانش آموزي انتخاب خواهند كرد.
همچنين در اين برنامه فضلي خاني مدير كل آموزش و پرورش راهنمايي نيز به تشريح اهداف شوراها پرداخت و گفت : مهمترين هدف شوراهاي دانش آموزي تقويت مهارت هاي زندگي دانش آموزان است.
وي با اشاره به اينكه راهنماي تشكيل شوراهاي دانش آموزي به شكلي مدون در اختيار تمام مدارس قرار گرفته است افزود : عملكرد شوراهاي تمام مدارس توسط ادارات و سازمان هاي آموزش و پرورش استان ها مورد ارزيابي قرار مي گيرد و شوراهايي كه عملكرد بهتري داشته باشند در سطح مناطق و استان ها مورد تجليل قرار مي گيرند.
فضلي خاني ادامه داد : در ذيل شوراها كميته هايي متناسب با نياز مدارس تشكيل مي شود كه در كنار شوراها قابليت و قدرت حضور در برنامه سازي و تصميم سازي هاي مدرسه را خواهند داشت.
وي نقش شوراهاي دانش آموزي در تقويت و اصلاح بينش سياسي دانش آموزان را بسيار حساس خواند و گفت : شوراهاي دانش آموزي اساسا تشكل هاي صنفي هستند كه از فعاليت سياسي مانند تاثر از احزاب سياسي منع شده اند ولي در عين حال در تربيت و ارايه بينش سياسي دانش آموزان نقشي مهم دارند.
گفتني است امسال در 75 درصد از مدارس ابتدايي حدود 2 ميليون نفر دانش آموز و در مقطع راهنمايي صد درصد دانش آموزان در انتخابات شوراهاي دانش آموزي شركت خواهند كرد.
نظر شما