به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرسول گورکی عصر سه شنبه در نشست بررسی مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی شهرستان دشتی بر حل مشکلات واحدهای تولیدی شهرستان دشتی تاکید کرد و اظهار داشت: در حد توان پیگیر رفع مشکلات این واحدها در سطح استان خواهیم بود.
وی در ادامه خاطرنشان ساخت: مبلغ ۱۷۷ میلیارد تومان با کارمزد ۲۱ تا ۲۴ درصد در سال جاری از منابع داخلی بانکها برای توسعه واحدهای صنعتی و معدنی این استان اختصاص یافته است.
سرپرست معاونت امور صنعتی و معدنی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر افزود: این تسهیلات برای سرمایه ثابت و در گردش پرداخت می شود که از این مقدار چهار درصد سود آن دولت پرداخت می کند.
وی افزود: واحدهای تولیدی می توانند با مراجعه به اداره کل صنعت ،معدن و تجارت استان درخواست خود را به منظور دریافت تسهیلات بانکی ارائه کنند.
گورکی گازرسانی به واحدهای تولیدی را یکی از طرحهای مهم در دست اجرا عنوان کرد و خاطر نشان ساخت: اگر این امر محقق شود هزینههای واحدهای تولیدی به شکل چشمگیری کاهش خواهد یافت.
وی تشکیل تشکلهای صنعتی و معدنی در استان را ضروری عنوان و تصریح کرد: یکی از مهمترین راهکارهای مناسب برای حل مشکلات واحدهای تولیدی تشکیل تشکل های شهرستانی و استانی است که می تواند در راستای افزایش کارایی و پیگیری بهتر امور از اهمیت بالایی برخوردار باشد.
سرپرست معاونت امور صنعتی و معدنی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر به واحدهای معدنی استان نیز اشاره و تصریح کرد: ظرفیت واحدهای معدنی استان سالانه ۳میلیون و ۴۰۰ هزار تن است.
۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری دشتی نیز در این نشست گفت: ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در این شهرستان قرار دارد که نشان از قابلیت دشتی در این حوزه است.
حمید بردستانی با بیان اینکه این شهرستان دارای ظرفیت و پتانسیل زیادی در بخش معادن است اظهار داشت:وجود ذخایر نفت و گاز و تاسیات نفتی کوه مند و برخورداری از ذخایر معدنی غیر فلزی غنی از قابلیتهای توسعه شهرستان محسوب می شود.
وی افزود: کشور ما دارای ذخایر عظیم است که این فرصت ها و پتانسیل ها منجر به تولید، درآمد و اشتغال پایدار می شود و سطح رفاه، آسایش و امنیت روانی و اجتماعی ایجاد می کند.
بردستانی بیان کرد: استان بوشهر استانی صنعتی، نفتی و گازی است و سرمایهگذاریهای عمده در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی صورت می گیرد و باید از تجارت، صیادی خلیج فارس به عنوان دریای فرصتها و همچنین صنعت گردشگری ، تولیدات کشاورزی خارج از فصل استفاده کنیم.
وی بیان کرد: با توجه به ابلاغ سیاستهای اصل ۴۴ قانون اساسی استاندار بوشهر در راستای سیاستهای اقتصادی دولت فعالیتهای موثری در دست اجرا دارد و با استفاده از برنامه های پنج ساله، یک ساله و چشم انداز ۲۰ ساله در حال رفع مشکل و رونق بخش تولید است.
بردستانی اضافه کرد: در شهرستان دشتی متناسب با نگاه دولت و استاندار آمادگی هر گونه همکاری با سرمایه گذاری بخش خصوصی وجود دارد که مهمترین آنها تسهیل در فرآیند مجوزهای اداری، واگذاری اراضی و حمایت بانکی و تسهیلاتی است.
وی ادامه داد: بخش خصوصی باید فعالیت های خود را متناسب با نیازها و ظرفیت های منطقه ای پیش بینی کند تا هم سود دهی آن تضمین شود و هم جامعه از فعالیتهای آن نفع ببرد.
۸۰ درصد واحدهای تولیدی شهرستان دشتی فعال هستند
رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت شهرستان دشتی نیز گفت:در حال حاضر ۵۳ واحد تولیدی در سطح شهرستان وجود دارد که از این تعداد ۳۸ واحد سنگ شکن و شن ماسه هستند که زمینه اشتغال ۳۰۰ نفر را فراهم کرده اند.
علی دیبا با بیان اینکه هم اکنون ۸۰ درصد این واحدها فعال هستند افزود:با توجه به قابلیت های شهرستان در بخش معادن پیشنهاد می شود نمایشگاه معادن در شهرستان برپا شود تا سرمایه گذاران بیشتری در دشتی جذب شوند.
وی همچنین خواستار تشکیل تشکل های معادن در شهرستان شد.