به گزارش خبرنگار مهر، زهرا بیدمشکی ظهر امروز درجمع خبرنگاران اظهار داشت: نبود خبرنگار حرفه ای در حوزه کتاب در بین اصحاب رسانه شاید به تعلل و ضعف ناشران نیز بر می گردد که به دلیل دغدغه های بسیاری که دارند فرصتی برای برقراری ارتباط موثر و مفید با جامعه خبری ایجاد نکردند.
وی با اشاره به اینکه استفاده از ابزار و امکانات موجود برای بالا بردن سرانه مطالعه در بین مردم اصفهان نخستین و مهمترین اقدامی است که باید صورت بگیرد، افزود: هم اکنون سرانه مطالعه کتاب بسیار پائین است به گونه ای که کشورهای در حال توسعه با دربر داشتن ۸۰ درصد از جمعیت، ۲۰ درصد تولید کتاب دارد و کشورهای توسعه یافته با ۲۰درصد جمعیت، ۸۰ درصد تولید کتاب را برعهده دارد.
مسئول و دبیر انجمن فرهنگی ناشران استان اصفهان خاطرنشان کرد: تولید و چاپ کتاب امروز در وضعیتی قرار دارد که بسیاری از نویسندگان و ناشرین از نوشتن و چاپ و انتشار کتاب بی انگیزه و حتی تعدادی از این حرفه بیرون آمدند که با این اقدام تنها به عمق فاجعه فرهنگی می رسیم.
وی گفت: زمانی به آن سطح توسعه کتاب و کتابخوانی می رسیم که به توسعه سیاسی، فرهنگی و درگام بعدی توسعه اقتصادی دست یابیم.
بید مشکی با اشاره به اینکه تقلید از فرهنگ کتاب و کتابخوانی کشورهای پیشرفته در حالی امکانپذیر است که زیرساخت های لازم برای این فرهنگ در سطح کشور پایه ریزی شود، اضافه کرد: در غیر این صورت این تقلید هم به درد نمی خورد و عامل عقب ماندگی بیشتر کشور می شود.
وی خواستار برقراری ارتباط نزدیک جامعه نویسندگی با مسائل و مشکلات مردم شد و اعلام داشت: نویسندگان ما باید مطالب و موضوعاتی را به نگارش در آورند که مخاطب را راضی نگه دارند.