به گزارش خبرنگار مهر، سوسن باستاني پیش از ظهر امروز در اولين كنگره ملي روان شناسي خانواده در دانشكده علوم دانشگاه شهيد چمران اظهار كرد: خانواده مهمترين نهاد اجتماعي و اولين و اساسي ترين نهاد برای زايش، پرورش و رويش انسان است به همین دلیل بايد در اختصاص برنامه ها و توجه ها به آن در كمال دقت و ذكاوت عمل كرد.
باستاني عنوان كرد: خانواده قدرتمندترين خانه اثر گذار بر روي جامعه است و عامل ساماندهي نابه سامانی های اجتماع و ثبات جامعه است به همین دلیل هرگونه تغيير در خانواده و جامعه، بدون شك بر انسان نيز اثر مي گذارد.
وي افزود: عوامل متعددي در ثبات خانواده بايد مورد توجه قرار گيرند كه از جمله آنها صداقت، مهرباني و فداكاري زوجين است كه در استحكام اين نهاد مقدس بسيار نقش محوري را ايفا مي كند.
سرپرست معاونت راهبردی امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بيان كرد: خانواده در ابعاد مختلفي مورد پژوهش و كاوش كارشناسان قرار مي گيرد كه يكي از مهمترين ابعاد پژوهشي آن، سلامت است و خود سلامت شامل بعد جسماني و عاطفي افراد خانواده مي شود.
باستاني اظهار کرد: سلامت خانواده مخصوصا در بخش عاطفي و رواني آن تضميني براي سلامت جامعه است و با داشتن يك خانواده سالم از جامعه كم خطر و با هنجارهايي قابل حل، برخوردار مي شويم.
وي با اشاره به نقش كليدي خانواده در جامعه ايراني گفت: سلامت خانواده هاي ايراني بايد از انچه كه هست ارتقا پيدا كند و افراد آن از يك امنيت و اسودگي خاطر در تمامي دوران زنگي خود بهرمند شوند.
باستاني در پايان گفت: سلامت بايد در ابعاد مختلفي چون اجتماعي، رواني و اجتماعي مورد توجه قرار گيرد و در واقع بر اساس تعريف سازمان بهداشت جهاني ظرفيت هر فرد يا گروه و محيط در برقراري ارتباط با ديگران و به دست آوردن شرايط قضاوت و عدالت را بهداشت رواني مي گويند.