۲۹ آبان ۱۳۹۳، ۱۴:۰۵

جلالی مطرح کرد

متولیان فرهنگی از فضای مجازی برای آشتی مردم با کتاب استفاده کنند

متولیان فرهنگی از فضای مجازی برای آشتی مردم با کتاب استفاده کنند

اصفهان – خبرگزاری مهر: مدیر کتابخانه های تخصصی حقوق و اختصاصی نوجوان میرداماد گفت: لازم است متولیان فرهنگی با هنرمندی از فرصت فراروی خود تحت عنوان فضای مجازی در راستای آشتی مردم با کتاب استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، امینه جلالی راد پیش از ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران پیرامون هفته کتاب اظهار داشت: یکی از نشانه های توسعه یافتگی جامعه عادت به مطالعه است و این در حالی است که در بحث مطالعه رقبای قدرتمندی مانند فضای مجازی و تلویزیون وجود دارد که لذت ورق زدن کتاب را گرفته است.

وی افزود: بر همین اساس متولیان فرهنگی نیز لازم است با هنرمندی از این موقعیت در راستای آشتی مردم با کتاب استفاده کنند و از فضاهای مجازی همچون لاین، واتس آپ و وایبر برای معرفی تازه های نشر و خلاصه چکیده های کتاب استفاده کنند.

مدیر کتابخانه های تخصصی حقوق و اختصاصی نوجوان میرداماد با اشاره به اینکه باید به دنبال راهکارهای خلاقانه برای جذب مردم به مطالعه بود، تاکید کرد: نباید فرهنگ سازی درباره کتابخوانی را به هفته کتاب معطوف کنیم بلکه باید در تمام طول سال در این راستا فعالیت های موثر انجام داد.

وی با اشاره به اینکه تخصصی کردن کتابخانه ها در راستای احساس نیاز جامعه است، ادامه داد: به طور معمول مردم بدون ایجاد دغدغه به سراغ کتاب نمی روند اما با تخصصی کردن بیشتر کتابخانه ها می تواند با توجه به برآورده کردن دغدغه های مطالعاتی برای مخاطب در این راستا کمک کننده باشد و البته در کنار آن باید فضاهای عمومی کتابخوانی را نیز غنی کرد.

جلالی با اشاره به اینکه عادت به مطالعه باید از سنین کودکی ایجاد شود، در ارتباط با کتابخانه تخصصی نوجوان میرداماد ابراز داشت: این کتابخانه به مدت سه سال است که در حال فعالیت است و 350 عضو فعال دارد.

وی ادامه داد: کتاب های این کتابخانه در حوزه های مختلف دسته بندی می شود و در کنار این مخزن غنی فعالیت هایی برای ترویج کتابخوانی همچون شاهنامه خوانی، مسابقه کتابسازی، چیستان کتاب، و مسابقات دیگر برای تشویق نوجوانان و آشنا شدن با منابع اطلاعاتی برگزار می شود.

مدیر کتابخانه های تخصصی حقوق و اختصاصی نوجوان میرداماد در ادامه تاکید کرد: هدف اصلی سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان از ایجاد کتابخانه های تخصصی فراهم کردن منابع مطالعاتی برای دسترسی راحت تر  مخاطبان خاص است و بر این اساس کتابخانه تخصصی حقوق با هدف فراهم سازی بسترهای لازم برای دسترسی به کتب حقوقی، تازه های نشر در سال 84 راه اندازی شد.

وی  افزود: مخاطبان این کتابخانه به طور معمول قضات دادگستری، وکلا، دانشجویان حقوق هستند و یکی از نکات مثبت این کتابخانه مجاورت با دادگستری اصفهان است.

جلالی با بیان اینکه در این کتابخانه 13 هزار جلد کتاب در شاخه های مختلف حقوق وجود دارد، ابراز داشت: آیین دادرسی مدنی، حقوق تجارت، جزا، مدنی، کیفری، جزا و جرم شناسی، حقوق بین الملل فقه و علوم سیاسی و متون حقوق و 26 نشریه است.

وی ادامه داد: در کنار کتب کمک درسی کتاب های کمک آموزشی مربوط به آزمون وکالت، ارشد، دکترا در اختیار علاقه مندان و مخاطبان قرار دارد و هر ساله تعدادی از اعضا به واسطه دسترسی و به روز بودن منابع در آزمون وکالت و ارشد پذیرفته شدند و بر این اساس بستر مطالعه خوبی برای علاقه مندان این حوزه فراهم شده است.

برگزاری نشست های تخصصی حقوق در کتابخانه میرداماد

مدیر کتابخانه های تخصصی حقوق و اختصاصی نوجوان میرداماد با بیان اینکه عمده فعالیت ما تلاش در راستای به روز کردن کتب تخصصی حقوق است، با اشاره به برنامه های این کتابخانه برای ارتباط بیشتر با اعضا بیان داشت: برنامه هایی همچون نشست تخصصی حقوق با عناوین آیین دادرسی مدنی، حقوق جزا، اصول فقه و آشنایی با قانون کار، برگزاری دادگاه های مجازی با بهره گیری از اساتید بسیار مورد استقبال مخاطبان قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه تعداد اعضای کتابخانه تخصصی یک هزار و 800 نفر و اعضای طرح جامع حدود 8 هزار نفر است، ابراز داشت: در سال گذشته 12 نفر در آزمون وکالت و 9 نفر در آزمون قضاوت پذیرفته شدند که امسال به یقین این آمار بیشتر خواهد بود.

کد خبر 2425203

برچسب‌ها