به گزارش خبرنگار مهر، سید امیر رضوی صبح شنبه در جمع خبرنگاران در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اظهار داشت: در مزارع استان کار کاشت بذر جو از مهر ماه شروع شد و تا نیمه آذر ماه ادامه خواهد داشت که تاکنون شهرستان های میامی با حدود شش هزار هکتار کشت آبی و دیم و شهرستان گرمسار با سه هزار و۶۰۰ هکتار کشت آبی بیشترین سطح را کشت کرده اند.
وی افزود: برای تامین و توزیع نهاده های مورد نیاز کشت تاکنون حدود ۹۲۰ تن بذور اصلاح شده و بیش از یک هزار و ۳۵۰ تن انواع کود شیمیایی بین کشاورزان توزیع شده است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بیان کرد: بر اساس برآورد انجام شده و تعیین سهم کشت جو در هر شهرستان، امسال ۱۶ هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع آبی و چهار هزار هکتار از مزارع دیم به کشت بذر جو از ارقام کویر نصرت، ریحانه و یوسف اختصاص خواهد یافت.
ضرورت پرداخت ۲۳ میلیارد ریال وام کم بهره به بهره برداران بخش کشاورزی
مدیر عامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان سمنان نیز از پرداخت ۲۳ میلیارد ۵۱۳ میلیون ریال تسهیلات به بهره برداران بخش کشاورزی شهرستان خبر داد و گفت: این صندوق در راستای حمایت از بهره برداران بخش کشاورزی و تامین بخشی از نقدینگی مورد نیاز آنها در سالجاری طی مدت هفت ماه به ۱۱۸ نفر از بهره برداران بخش کشاورزی شهرستان که عضو صندوق بوده اند وام با کار مزد ۴ درصد پرداخت کرده است.
سید هادی سیادت پور افزود: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی شهرستان سمنان با هدف حمایت از بهره برداران از طریق تجمیع سرمایه، تقویت حجم و کیفیت سرمایه گذاری تولید کنندگان بخش کشاورزی با بیش از ۲۳ میلیارد ریال سرمایه اولیه در سال ۹۲ تاسیس شد و هم اکنون با ۴۴۲ عضو حقیقی و حقوقی، دارای بیش از ۳۵ میلیارد و ۲۴۹ میلیون ریال سرمایه است.
وی در خاتمه یادآور شد: این تسهیلات با کمترین سود در قالب وام های قرض الحسنه برای فعالیت های زراعی، باغی، دام و طیور، گلخانه و صنایع تبدیلی پرداخت شده است.