به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا بصیری پور صبح پنجشنبه در دوازدهمین جلسه شورای اسلامی استان كه در تالار شورای اسلامی برگزار شد در ارتباط با طرح های اخیر مجلس و دولت مبنی بر تغییر ساختار شوراها و اختیارات آنها اظهار كرد: از آغاز حركت های شورایی در كشور هر زمان قانون یا لایحه ای در خصوص شوراها در مجلس بررسی شده است، نمایندگان باعث كاهش اختیارات شوراها شدند.
وی افزود: در طرح مجلس آمده است كه هیات حل اختلاف، شهردار را در شهرها مشخص كند كه در این هیات از ۵ عضو، دو نفر از نمایندگان مجلس هستند و تنها یك عضو از شوراها حضور دارند.
بصیری پور تصریح كرد: لذا مجلس می خواهد قدرت انتخاب شهردار را در اختیار بگیرد، در حالیكه انتخاب شهردار یك انتخاب سیاسی نیست بلكه یك انتخاب تخصصی است و انتخاب شهردار توسط مردم امر غیر معمولی نیست و در دنیا یك چنین ساختاری موجود است.
رئیس شورای شهرستان مشهد ادامه داد: چنانچه انتخاب شهردار از شوراها گرفته شود این نهاد مردمی تشریفاتی می شود و وجود آنها با هزینه های زیاد اسراف خواهد بود.
وی خاطر نشان كرد: شوراها بحث صیانت از حریم خود را به طور جدی پیگیری می كنند در همین راستا در نامه ای به تمامی نمایندگان خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی خواستار توجه ویژه آنها به این مسائل شده تا در تصمیم گیری با دقت بیشتری عمل كنند.
بصیری پور در ارتباط با طرح بیمه بركت عنوان كرد: بنیاد بركت در راستای درآمدزایی، محدودیت زدایی، اشتغال زایی با توجه ویژه به مشكلات روستائیان در بحث درمان و خسارات ناشی از حوادث آغاز به فعالیت كرده است.
وی به افتتاح ۷ مدرسه در روستاهای خراسان رضوی با حضور امام جمعه و استاندار و سایر مسئولین استانی خبر داد و گفت: در راستای اینكه شورای استان خراسان رضوی در كشور بتواند بیشترین استفاده را از ظرفیت های بنیاد بركت داشته باشد همزمان با افتتاح ۸۸۰ طرح كشوری و ۱۴۰ مسجد و ۴۰ مدرسه روز یكشنبه ۹ آذر ماه ۷ مدرسه در استان افتتاح و ساخت ۷ مدرسه آغاز می شود.
در ادامه این جلسه نماینده بنیاد بركت به تشریح فعالیت های این موسسه پرداخت و اظهار كرد: بنیاد بركت از سال ۸۶ با هدف توانمندسازی اقتصادی از طریق مشاركت در طرح های اقتصادی از جمله ساخت خانه بهداشت، خانه عالم، مدارس، پل و حفر چاه عمیق در روستاها آغاز به فعالیت كرد.
حاجی زاده ادامه داد: طی سالهای گذشته روستائیان در پرداخت هزینه های درمانی خود دچار مشكل بودند به همین منظور بنیاد بركت با طرح بیمه درمانی روستائیان برای رفع این مشكل اقدام كرد.
وی افزود: روستائیان می توانند با پرداخت ۱۶ هزارتومان در یك سال برای هر فرد از خانواده می تواند از درمان رایگان برخوردا شود البته جهت پرداخت هزینه درمان از سوی بیمه بركت باید فیش ها و صورتحساب بیمارستان را به بیمه ارائه كرده تا هزینه پرداختی به حساب فرد برگشت داده شود.
حاجی زاده همچنین از پوشش خدمات آمبولانس برای جابجایی بیماران روستایی تا سقف ۱۰۰هزار تومان خبر داد و گفت: روستائیان میتوانند با پرداخت ۲۵ هزا تومان در یكسال از بیمه حوادث در مقابل حوادث طبیعی از قبیل سیل و زلزله و غیر طبیعی مانند آتش سوزی برخوردار باشند.
نماینده بنیاد برکت همچنین از طرح بیمه ثالث و ۳۵ درصد تخفیف در تصادفات اشاره كرد افزود: چنانچه روستائیان در یكی از طرح های درمانی یا آتش سوزی استفاده كرده باشند می توانند در بیمه شخص ثالث به عنوان یك طرح تشویقی از ۳۵ درصد تخفیف بهرمند شوند.