۱۰ آذر ۱۳۹۳، ۹:۳۴

نقیبی:

برای تفکیک زباله فرهنگسازی شود

برای تفکیک زباله فرهنگسازی شود

ساری - عضو شورای شهر ساری با بیان اینکه باید در زمینه تفکیک زباله فرهنگ سازی شود، گفت: آموزش در این زمینه نیز باید جدی گرفته شود.

به گزارش خبرنگارمهر، فرامرز نقیبی شامگاه یکشنبه در جلسه علنی شورا اظهار داشت: پیمانکار شهرداری ۶۵ میلیون و۷۰۰هزارتومان برای تخلیه مخازن زباله قرارداد دارد که شهرداری باید پاسخگو باشد نه سازمان پسماند.

وی در ادامه افزود: چرا شهرداری تمکین نمی کند که به سازمان پسماند اختیار تام دهد تا تخلیه مخازن را سازمان پسماند انجام دهد.

نقیبی گفت: در این جلسه باید از سازمان پسماند سئوال می شد که تاکنون چه مقدار بودجه دریافت کرده و چه میزان به تعهدات عمل کرده اید.

این عضو شورای شهر با اشاره به اینکه طرح تفکیک زباله پس از یکسال از تصویب بودجه رها شده است تصریح کرد: در زمینه تفکیک زباله هزینه شد ولی در ادامه تحقق هدف رها شد.

نقیبی خاطرنشان کرد: آوردن مدیران عامل به جلسات شورا جز اذیت کردن این مدیران و اعضا چیزی دیگری را به همراه ندارد سازمانها باید وظایف خودشان را در چارچوب مشخص شده انجام دهند.

سیدمحمد آقامیری عضو دیگر شورا نیز با طرح سوال بازرس سازمان پسماند کیست افزود: بیش از ۳۸۰ نیرو برای رفت وروب شهر در نظر گرفته شده است که عملا ما این نیروها رادر کار نمی بینیم.

آقامیری خاطرنشان کرد: نیروگاه زباله سوز ساری، بهشهر و تهران همزمان باهم شروع به کار کردند ولی نیروگاه تهران به بهره برداری رسید و ساری هنوز به جایی نرسیده است.

سعید نجاریان دیگر عضو شورای شهر گفت: فرهنگ سازی برای تفکیک زباله باید از مهد کودک ها و دبستان ها آغاز شود و در این زمینه فرهنگ سازی شود.

وی افزود: باید بدانیم هزینه هر کیلو جمع آوری زباله در شهر چقدر است و آیا توانستیم این هزینه ها را در هر سال با سیاستهای سازمان پسماند کم نماییم؟

نجاریان با بیان این که باید سیاستهای تشویقی برای شهروندان در نظر گرفته شود، افزود: می توانیم با دستگاه تزریق پلاستیک زباله های پلاستیکی را به نایلون های حمل زباله تبدیل کنیم و به صورت رایگان در اختیار مردم قرار دهیم.

وی با اشاره به این که در سال گذشته عوارض حمل زباله در سه منطقه با سه قیمت متفاوت به پیشنهاد شهرداری تصویب شد، افزود: در این زمینه بسیاری از شهروندان معترض شدند که مگر مناطق ساری باهم متفاوتند که اختلاف سه برابری داشته باشد؟

این عضو شورا تصریح کرد: ماشین های حمل زباله در ساعاتی از شب و در مناطق پر جمعیت زباله ها را تخلیه می کنند که باعث اعتراض مردم این مناطق شده است.

نجاریان خاطرنشان کرد: متاسفانه با وجود اهرمهای نظارتی باز هم مشاهده می شود که کمربندی های ساری محل تخلیه نخاله ها و زباله ها است که باید شدیدا با ان برخورد شود.

کد خبر 2433296

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha