۱۱ آذر ۱۳۹۳، ۱۳:۵۷

دولت یازدهم تحولی بزرگ در نظام سلامت ایجاد کرده است

دولت یازدهم تحولی بزرگ در نظام سلامت ایجاد کرده است

دبیر اجرایی بیست و چهارمین کنگره انجمن چشم‌پزشکی ایران، معتقد است که رویکرد دولت یازدهم در حوزه سلامت، تحولی بزرگ در عرصه درمان کشور ایجاد کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر مسعود ناصری‌پور روز سه شنبه در حاشیه برگزاری بیست و چهارمین کنگره چشم‌پزشکی ایران، گفت: برای تهیه برخی تجهیزات و داروها مشکلاتی وجود دارد که تلاش می‌کنیم با کمک برخی شرکت‌ها این داروها و تجهیزات را وارد کرده و مشکلات را تا حدی مرتفع کنیم.

وی افزود: وزارت بهداشت در این عرصه کمک‌های خوبی ارائه می‌دهد و بیشتر مشکل اعتبارات برای وارد کردن تجهیزات و داروها وجود داشت که امروزه با رویکرد دولت جدید این مشکل برطرف شد.

ناصری‌پور خاطرنشان کرد: رویکرد دولت جدید و طرح نظام سلامت تحولی بزرگ در عرصه درمان ایجاد کرده است و بهترین کیفیت با کمترین قیمت در مراکز درمانی به بیماران ارائه می‌شود.

دبیر اجرایی بیست و چهارمین کنگره چشم‌پزشکی ایران گفت: برای تهیه برخی داروهای کمیاب در کشور مشکلاتی وجود دارد که این داروها در تمام جهان کمیاب هستند که خوشبختانه با پیگیری سازمان غذا و دارو در حال حل شدن است.

وی افزود: وزارت بهداشت معیارهایی برای ورود تجهیزات چشم‌ پزشکی به کشور دارد که باید آن اصول را رعایت کرد ولی تقریباً توان تجهیزات روز جهان در ایران وجود دارد.

ناصری‌پور خاطرنشان کرد: برخی بیماری‌ها مانند تومورهای چشمی و شیمی‌درمانی مشکلات دارویی وجود دارد که با همکاری و کمک مراکزی همچون محک و دانشگاه‌های علوم پزشکی این داروها به بیماران ارائه می‌شود.

دبیر اجرایی بیست و چهارمین کنگره چشم‌پزشکی ایران افزود: در برخی بیماری ها مانند پیری پرده شبکیه نیازمند آمپولی خاص هستیم که این آمپول در ایران وجود دارد ولی برخی نیز نیاز به داروهایی خاص دارند که تلاش می‌کنیم با همکاری برخی شرکت‌های خاص این داروها را وارد کشور کنیم.

دکتر مسعود سهیلیان دبیر علمی بیست و چهارمین کنگره چشم‌پزشکی ایران نیز در مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین کنگره چشم‌پزشکی ایران، افزود: مسئولان کنگره از ابتدا به دنبال بین‌المللی کردن کنگره بودند ولی موفق نشدند.

وی گفت: تمام کشورها به دو دلیل در صدد توسعه و افزایش توانمندی هستند که یکی دسترسی به افزایش تولید و ثروت بیشتر و دیگری دستیابی به فناوری با همکاری‌های بین‌المللی با هدف دستیابی به ثروت است.

سهیلیان خاطرنشان کرد: این سئوال مطرح است که چرا با وجود این همه دانشگاه، مرکز پژوهشی و هزاران استاد و محقق، هنوز به اهداف خود نرسیده‌ایم و تقدم و تأخر مشکلات را نمی‌دانیم.

دبیر علمی بیست و چهارمین کنگره چشم‌پزشکی ایران گفت: باید بدانیم علت ناتوانی در افزایش توانمندی‌هایمان چیست و در کشور با وجود این همه همایش، مجلات و فصلنامه از کجا نشأت می‌گیرد.

سهیلیان تاکید کرد: ناکارآمدی مشکل اصلی است حال باید دید ریشه این ناکارآمدی چیست و به نظر می‌رسد مشکل بین‌المللی نبودن است چرا که اگر بین‌المللی بودیم و استادان خارجی در کشور تدریس می‌کردند متخصصان داخل نیز خود را با آنان مقایسه کرده و ارتقاء پیدا می‌کردند.

وی گفت: منظور از بین‌المللی شدن بالا بردن کیفیت و رعایت استانداردهاست بنابراین به طور خلاصه مشکل ما در افزایش توانمندی، ناکارآمدی و راه حل آن بین‌المللی شدن است.

سهیلیان تصریح کرد: سیستم سازی، تخصص و افزایش کیفیت و رعایت استاندارد منحصراً توسط ارتباطات بین‌المللی محقق می‌شود بنابراین باید با تمام امکانات به سمت بین‌المللی شدن پیش برویم.

بیست و چهارمین کنگره سالیانه انجمن چشم‌پزشکی ایران 10 تا 13 آذر ماه جاری در سالن همایش‌های رازی برگزار می‌شود.

کد خبر 2434365

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha