۱۲ آذر ۱۳۹۳، ۱۵:۰۲

آذركيش:

وزارت آموزش و پرورش برای حل مشكلات به همتی درون سازمانی نیاز دارد

وزارت آموزش و پرورش برای حل مشكلات به همتی درون سازمانی نیاز دارد

همدان- مديركل دفتر آموزش های متوسطه دوم كارودانش وزارت آموزش و پرورش بابيان اينكه آموزش و پرورش برای حل مشكلات نیاز به همتی درون سازمانی دارد،گفت: هنرستان ها تقويت شايستگی هنرجویان را اولویت می دانند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید مصطفی آذركیش ظهر چهارشنبه در گردهمایی مدیران هنرستان های استان همدان با بیان اینكه باید با همكاری و همیاری مشكلات و موانع را برطرف کرد، اظهار داشت: ضرورت آموزش های رشته های فنی و مهارتی از سیاست های كلان و اسناد بالا دستی وزارتخانه است.

مدیركل دفتر آموزش های متوسطه دوم كار و دانش وزارتخانه آموزش و پرورش با اشاره به اینكه آموزش و پرورش برای حل مشكلات نیاز به همتی درون سازمانی دارد، عنوان كرد: با شناسایی ۷۵۰ چالش در درون سازمان و ابلاغ سیاست های پنج گانه در راستای رفع آنها، ارتقا كیفیت آموزشی مدنظر قرار گرفته است.

آذركیش با اشاره به یكی از اولویت های این سیاست با عنوان توسعه مشاركت ها افزود: مشاركت دانش آموزان، اولیا و نهادهای بیرونی با نگاهی ارزشی به آموزش ها باعث نزدیك شدن به محورهای اصلی آموزش از جمله آموزش برای دانستن، آموزش برای زیستن و آموزش برای رشد و تعالی متوازن می شود.

دانش، نگرش، مهارت و انگیزش چهار عنصر اصلی در هنرستان هاست

وی با بیان اینكه در هنرستان ها به دنبال تقویت شایستگی هنرجویان هستیم، ادامه داد: دانش، نگرش، مهارت و انگیزش چهار عنصر اصلی در هنرستان هاست كه برای رسیدن به استرات‍ژی اصلی وزارتخانه به شكل بهبود كیفیت آموزش همراه با تولید مطرح می شود.

مدیركل دفتر آموزش های متوسطه دوم كار و دانش وزارتخانه آموزش و پرورش با اعلام اینكه مشكل در كار و دانش ها نبود امكانات نیست، بلكه نشناختن امكانات است، افزود: بهبود كیفیت آموزشی همراه با تولید اساس طرح كیفیت بخشی آموزشی است.

آذركیش با عنوان اینكه هنرجویان كار و دانش را نباید دانش آموزانی ضعیف خواند، گفت: هنرجویان هنرستان ها نخبگان مهارتی هستند.

رشته بورس در پنج استان كشور راه اندازی شده است

وی با اشاره به اهمیت ایجاد رشته های متناسب با بازار كار در هنرستان ها، ادامه داد: رشته بورس در پنج استان كشور راه اندازی شده و پنج رشته نیز پیرامون محیط زیست در حال اضافه شدن به دیگر رشته های كار و دانش است.

مدیركل دفتر آموزش های متوسطه دوم كار و دانش وزارتخانه آموزش و پرورش گفت: باید در هنرستان ها از فناوری های نوین بیش از پیش استفاده و علاوه بر پیگیر بودن در مسابقات و جشنواره های مربوطه نظام آراستگی كارگاهی و همچنین طرح تعالی مدیریت هنرستان ها اجرا شود.

مدیر كل دفتر آموزش فنی و حرفه ای وزارتخانه آموزش و پرورش نیز در این گردهمایی گفت: برگزاری چنین نشست هایی به بازخورد و انعكاس مشكلات و تلاش برای رفع آنها می انجامد.

سید محسن حسینی مقدم با بیان اینكه مهمترین كاری كه باید صورت گیرد، فرهنگ سازی در حوزه هنرستان ها اعم از فنی و حرفه ای و كارو دانش است، افزود: باید مدیران متوسطه اول، دانش آموزان و همچنین اولیای آنها با رشته ها و اهداف هنرستان آشنا شوند.

وی با بیان اینكه فرهنگ سازی ها باید از درون جامعه آموزش و پرورش آغاز شود، عنوان كرد: هنوز آنطور كه شایسته است، فرهنگ آموزش هنرهای فنی در جامعه جا نیفتاده و این در حالی است كه طبق برنامه ریزی ها برای پنج سال آینده باید ۴۶ و ۲۶ دهم درصد از دانش آموزان در شاخه های فنی و حرفه ای و كار و دانش مشغول به تحصیل شوند.

 

 

کد خبر 2435391

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha