۲۹ مهر ۱۳۸۴، ۱۴:۴۱

صدور پروانه ساختماني نيازمند كارشناسي دقيق تر است

صدور پروانه ساختماني نيازمند كارشناسي دقيق تر است

بحث ساخت و سازهاي بي رويه پس از شهرستان كرج كه بالاترين ميزان ساخت و ساز كشور را دارد به شهرستانهاي نزديك اين كلانشهر نيز سرايت كرده است به نحوي كه مسئولان عالي رتبه اين شهرها بارها در خصوص ساخت وسازهاي بي رويه ، غير اصولي و لزوم رعايت اصول ايمني و نيز دقت بيشتر در صدور پروانه هاي ساختماني تأكيد كرده اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعي "مهر" در كرج، شهرستان ساوجبلاغ در 70 كيلومتري غرب تهران با جمعيتي حدود 230 هزار نفر امروز در زمره شهرستانهاي مهاجر پذير كشور درآمده و به خصوص پس از ساخت شهر جديد هشتگرد افراد زيادي اين شهرستان را براي سكونت خود برگزيده اند . سرسبزي بي اندازه اين شهرستان زيبا ، نقاط ديدني ، آب و هواي منحصر به فرد و خنك وچشم اندازهاي طبيعي نيز مزيد بر علت شده اند و مسافران زيادي به صورت مستقيم يا غير مستقيم از اين شهرستان بهره مند مي شوند.

با توجه به وضعيت كنوني شهرستان به نظر مي رسد يكي از راههاي جلوگيري از مهاجرت بي رويه و ساخت وسازهاي غير اصولي، نظارت بر صدور پروانه هاي ساختماني و وضع قوانين ويژه براي دريافت اين پروانه توسط كارشناسان و دست اندر كاران شهري باشد.

فرماندار شهرستان ساوجبلاغ اعتقاد دارد : مقاوم سازي بنا و رعايت اصول مهندسي ساختمان از عوامل اصلي كاهش خسارت در زمان وقوع حوادث است .

هاشم ولي پور در گفتگو با "مهر" در پاسخ به اين سوال كه راه كنترل جلوگيري از ساخت وسازهاي بي رويه چيست و براي كاهش ميزان خسارت در زمان وقوع حوادث چه بايد كرد ، اظهار داشت : همه دستگاههايي كه در صدور پروانه نقش دارند بايد با توجه به اصول و نكات مهندسي ، نظارت دقيق تري بر روي ساخت بناها داشته باشند.

وي گفت : پس از نظارت بر روي ساخت وسازهاي بي رويه براي جلوگيري از افزايش تلفات در مواقع بحران بايد  آمادگي پيدا كرد و توانمنديها و امكانات شهرستان براي مقابله با وقوع بحران را بررسي كرد.

ولي پور خاطر نشان كرد : هر چقدر در رعايت اصول ساخت وساز دقت بيشتري صورت گيرد ،خسارت كمتري در زمان حوادث غير مترقبه خواهيم داشت ، اما به هر روي همواره بايد براي مقابله با بحران آماده بود.

فرماندار ساوجبلاغ ساخت اتاق بحران را از ملزومات جوامع كنوني دانست و افزود : با ساخت اتاق بحران و حاضر شدن مسئولان در زمان بحران مي توان در زمان حوادث پيش بيني نشده و ويراني ساختمانهاي اداري ، بحران پيش روي را ساماندهي و مديريت كرد.

اين مسئول تلاش براي كاهش تلفات در زمان وقوع حوادث را وظيفه تك تك ايرانيان قبل از وقوع حوادث دانست و تصريح كرد : هر فردي با رعايت اصول ساخت وساز و رعايت ايمني لازم مطابق دستورات كارشناسان و مسئولان نير با اجراي دقيق وظايف خود مي توانند آمار تلفات انساني و خسارات مالي درزمان حوادث غير مترقبه را به حداقل برسانند.

کد خبر 243725

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha