به گزارش خبرنگار مهر، آرش رخزادی شامگاه یکشنبه در جلسه کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر سنندج به بیان گزارش عملکرد معاونت خدمات شهری شهرداری پرداخت و گفت: بر اساس آمار شهرداری خوشبختانه در سنندج سکونتگاه های غیر رسمی مانند حلبی آبادها نداریم.
وی با بیان اینکه جمعیت زیادی از مردم سنندج حاشیه نشین اند، اظهارداشت: از جمعیت 400 هزار نفری سنندج 200 هزار نفر آن ساکن حاشیه شهر هستند.
وی بیان کرد:چندین سال است که بحث لایه روبی رودخانه قشلاق به دلیل ایجاد مسائل و مشکلات زیست محیطی در منطقه به دغدغه شهرداری و اعضای شورای شهر تبدیل شده بود.
معاون خدمات شهری شهرداری سنندج عنوان کرد: لایه روبی این رودخانه ابتدای پاییز امسال با هدایت آب در حد فاصل پل قدیم و جدید انجام شد.
رخزادی از دیگر اقدامات انجام شده توسط این معاونت را برگزاری مزایده بازارچه روز سوم خرداد خواند و بیان کرد: از 22 غرفه این بازارچه 10 غرفه آن با اعلام فراخوان و برگزاری مزایده در مرحله عقد قرارداد است و در چند روز آینده هم فراخوان مرحله دوم واگذاری این غرفه ها اعلام می شود.
وی گفت: در ارتباط با سدمعبر دست فروشان در سطح شهر سنندج که به معضل جدی تبدیل شده است طرح هایی را تدوین کرده ایم که در صورت نهایی شدن آن به مرحله اجرا گذاشته می شوند.
جمع آوری 270 متکدی در سنندج
وی اظهارداشت: از ابتدای امسال تاکنون 270 نفر از متکدیان سطح شهر جمع آوری شدند که از این تعداد 160 نفر مرد و مابقی زن بودند.
معاون خدمات شهری شهردار سنندج ادامه داد: درترمینال این شهر ماموران شهرداری در چند روز اخیر پیرمرد 59 ساله ای را در هنگام تکدی گری شناسایی کردند که در یکی از کارت های عابر بانک او 51 میلیون تومان موجودی داشت.
رخزادی عنوان کرد: از تعداد متکدیان شناسایی شده 28 تا 30 نفر به مجتمع ساماندهی متکدیان منتقل و تعدادی هم به شهرهای محل سکونتشان ارجاع داده شدند.
وی از دیگر وظایف معاونت خدمات شهری شهرداری را اتلاف سگ های ولگرد ذکر کرد و گفت: بحث زنده گیری سگ ها در سنندج امکان پذیر نیست لذا دو اکیپ گشت زنی ابتدا مناطق موجود در سطح شهر را شناسایی و سه شب در هفته اقدام به اتلاف سگ های ولگرد می شود.
معاون خدمات شهری شهردار سنندج بیان کرد: در هر ماه میانگین 120 تا 130 قلاده سگ اتلاف می شود.
وی با اشاره به اینکه کلرید سدیم(نمک) بهترین ماده یخ زداست، گفت: استفاده از نمک برای یخ زدایی معابر در زمستان علارغم اینکه منجر به از بین رفتن بتن، فضای سبز، آسفالت و خوردگی فلزات می شوند ولی ناچار به استفاده از آن هستیم.
وی ادامه داد: در موقع یخ زدگی سطح خیابان ها و معابر مردم توقع دارند در اسرع وقت شهرداری اقدام به پاشیدن نمک کند در صورتیکه اگر مردم در این فصل مقداری صبور می بودند و خودروهای خود را مجهز به لاستیک های یخ شکن می کردند دیگر نیازی به استفاده از نمک نبود.
نظر شما