به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر، مرتضي حاجي صبح امروز در دومين نشست مجلس دانش آموزي كشور با تاكيد بر اينكه مجلس دانش آموزي تا كنون جايگاه روشني در تصميم سازيهاي نظام آموزشي كشور داشته است، اظهار كرد: در مجلس دانش آموزي عقل جمعي دانش آموزان متبلور شده و اين وفاق عمومي برنامه ريزيهاي آموزشي كشور را در بر خواهد داشت.
وي در ادامه با اشاره به اينكه دربرنامه 5 ساله چهارم سياست كلي توسعه مبتني بر دان
ايي است، گفت: بر اين اساس بايد سطح سواد عمومي را در جامعه افزايش داده و فناوريهاي نوين را در نظام آموزشي كشور به كار برد، با توجه به اين امر برنامه ريزيها در آموزش و پرورش بر مبناي بهبود كيفيت قرار گرفته است.
وزير آموزش و پرورش ادامه داد: تجديد نظر در برنامه هاي درسي با هدف بهبود بخشي به آنها، پاسخگويي به نيازها و افزايش انعطاف و جذابيت آنها و بعلاوه ايجاد نشاط علمي و فضا براي پرسشگري، طرح و حل مساله از سوي دانش آموزان از محورهاي فعاليتها در برنامه چهارم توسعه خواهد بود.
وي با بيان اينكه در حال حاضر جوانان صاحب راي و اثرگذار در تصميم گيريها هستند، خاطر نشان كرد: مخالفان تشكيل مجلس دانش آموزي بر اين باور بودند كه تجمع جوانان منجر به طرح توقعات غير معقولي شده وهمواره به دنبال بيان نقاط ضعف به جهت زير سوال بردن فعاليتهاي مجلس دانش آموزي بودند.
حاجي با تاكيد بر اينكه در حال حاضر مسوولان به اين نتيجه رسيدند كه مجلس دانش آموزي اثرگذار و موفق عمل كرده است، بيان كرد: اكنون مجلس دانش آموزي به عنوان نهادي قدرتمند در عرصه آموزش و پرورش با ارائه طرحهايي نظير شهركهاي علمي، تلاش براي رفع ضعف عرصه هاي علمي، كسب مهارتهاي زندگي در دوره هاي مختلف تحصيلي و.... در تلاش براي يافتن راههاي نوين تعليم و تربيت در جامعه است.
گفتني است دومين نشست مجلس دانش آموزي در محل مجلس شوراي اسلامي تا 26 شهريور ماه به منظور بررسي لوايح ادامه دارد .
وي در پايان با تاكيد بر محترم بودن مصوبات مجلس دانش آموزي فراهم كردن مقدمات و امكانات براي اجراي آنها را ضروري خواند و گفت: همچنين برگزاري انتخابات شوراهاي دانش آموزي در مدارس بخصوص در مدارس راهنمايي با توجه به تاكيدات رياست جمهوري نيازمند توجه و حمايت مجلس دانش آموزي است.
نظر شما