به گزارش خبرنگار مهر، علی نبیان ظهر چهارشنبه در شورای هماهنگی مدیریت بحران استان، با اشاره به اینکه استان مازندران از جمله استانهایی است که دارای دغدغه های خاص است، بیان داشت: از سال ۹۳ تاکنون در رامسر هزار و ۵۵۵ میلی متر، نوشهر ۱۱۵۵ و دشت ناز ۴۰۰ میلی متر بارندگی داشتیم ولی از مهرماه تاکنون در رامسر هزار و ۳۴۵، نوشهر ۹۱۱ و دشت ناز ۲۵۱ میلی متر بارندگی داشتیم.
وی میانگین بارندگی در کشور را ۲۵۱ میلی متر اعلام کرد و گفت: باید با مدیریت مناسبت با اتفاقات و حوادث پیش روی مقابله کنیم.
نبیان به بحران برف غرب مازندران اشاره کرد و گفت: باید با یک مدیریت بهتر و هم افزایی از حوادث احتمالی پیشگیری کنیم و باید جلساتی برای مدیریت مطلوب این حوادث طراحی کنیم.
معاون استاندار مازندران به لایروبی رودخانه اشاره کرد و گفت: از هفت هزار کیلومتر رودخانه های استان، ۵۰۰ کیلومتر در داخل شهرها وجود دارد و دستگاههای اجرایی باید در زمینه لایروبی اقدام داشته باشند.
نبیان اطلاع رسانی برای پشگیری از حوادث را مهم برشمرد و گفت: اصحاب رسانه باید در این حوزه اقدام کنند و بانکها نیز باید در زمینه پرداخت تسهیلات اقدامات لازم داشته باشند.
وی مطالعه و تثبیت رانش را در اراضی مهم برشمرد و گفت: باید قبل از بروز حادثه مدیریت لازم را داشته باشیم تا از بروز حوادث پیشگیری شود.
معاون استاندار مازندران خواستار آماده باش دستگاههای اجرایی شد و گفت: همچنین دستگاهها اجرایی باید در زمینه سازی ذخیره سازی سوخت دوم برنامه ریزی کنند تا در مواقع لزوم با بحران مواجه نشویم.
وی تاکید کرد: دستگاههای اجرایی یک ساعت قبل از شروع کار و یک ساعت قبل از پایان کار نسبت به روشن و خاموش کردن سیستم های گرمایشی اقدام کنند تا در مصرف سوخت صرفه جویی لازم را داشته باشیم.
رستم زرودی مدیرکل مدیریت بحران استان مازندران گفت: مازندران جزو استانهای پرخطر کشور است که در همه زمینه ها جزو مناطق حادثه خیز است.
وی تهیه طرح جامع سیلاب را مهم برشمرد و گفت: در بحث کنترل سیلاب اعتبارات خوبی جذب شد که امسال ۵۰ میلیارد تومان تخصیص داده شده است که بین دستگاههای مختلف توزیع شده است.
وی در باره اعتبارات مربوط به بحران برف استان یادآور شد: با توجه به ۱۵۳ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته که ۳۰ میلیارد تومان در بخش تولید بوده است با پیگیری صورت گرفته، این اعتبار در هفته گذشته به شعب استان ابلاغ شده است.
نظر شما