به گزارش خبرنگار مهر، بهرام غیبی عصر چهارشنبه در جلسه هماهنگی برنامه های طرح زمستانی هلال احمر اردبیل افزود: این طرح در محورهای اردبیل - کوثر، اردبیل - آستارا، اردبیل – سراب، اردبیل - مغان، سه راهی سرچم، سه راهی فخر آباد - مشگین شهر و قره آغاج، سه راه سربند پارس آباد، سه راه جعفرآباد و گردنه های اسالم و لنگان اجرا میشود.
وی با اشاره به از آغاز طرح زمستانی امداد و نجات در سطح این استان اضافه کرد: این طرح با همکاری مرکز فوریتهای پزشکی، راه و شهرسازی و نیروی انتظامی استان اردبیل اجرا میشود.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان با اشاره به فعالیت 20 پایگاه ثابت، موقت و سیار در اجرای این طرح به تجهیزات و امکانات بکار گرفته شده توسط جمعیت هلال احمر استان در اجرای طرح زمستانی امداد و نجات اشاره کرد و متذکر شد: این پایگاه ها به 35 دستگاه آمبولانس، خودروی ست هیدرولیک نجات و خودروی کمک دار تجهیز هستند.
وی با بیان اینکه روزانه 80 نجاتگر داوطلب و پرسنل جمعیت هلال احمر استان در اجرای این طرح مشارکت خواهند داشت، تصریح کرد: این طرح با هدف تامین امنیت سفر در زمستان، ایمن سازی جاده ها، کمک به رانندگان و مسافران گرفتار در برف و کولاک، نجات حادثه دیدگان و افزایش سطح ضریب ایمنی به اجرا گذاشته شده است.
غیبی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر استان اردبیل هیچ مشکلی در زمینه اجرای طرح زمستانی امداد و نجات ندارد، یادآور شد: تمامی امکانات و تجهیزات این سازمان برای کمک رسانی به مردم آماده است و به امید خدا مشکل حادی وجود نخواهد داشت.
به گفته وی آب و هوای سرد و کوهستانی اردبیل سبب میشود که شاهد برف و کولاک در محورهای مواصلاتی استان و گرفتاری مسافرانی در جاده ها باشیم که برای همین جمعیت هلال احمر استان همیشه آمادگی خود را حفظ کرده است.
غیبی با بیان اینکه مردم باید همراه و همکار جمعیت هلال احمر استان در امدادرسانی ها باشند، عنوان کرد: تلفن سه رقمی 112 جمعیت هلال احمر راه ارتباطی بین مردم و جمعیت هلال احمر است و شهروندان می توانند با این شماره تلفن حوادث را به جمعیت هلال احمر اطلاع رسانی کنند تا در اسرع وقت به یاری مردم بشتابند.
نظر شما