۱۹ آذر ۱۳۹۳، ۲۱:۱۷

امیدوار:

ظرفیت مشارکت شهروندان در کنترل آسیب های اجتماعی به کار گرفته شود

ظرفیت مشارکت شهروندان در کنترل آسیب های اجتماعی به کار گرفته شود

اردبیل- معاون امور اجتماعی بهزیستی استان اردبیل به ضرورت بهره گیری از ظرفیت مشارکت شهروندان در کنترل آسیب های اجتماعی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، خسرو امیدوار شامگاه چهارشنبه در حاشیه کارگاه یک روزه آموزشی اورژانس اجتماعی کودک آزازی و اختلال هویت جنسی تصریح کرد: دركشورهایی كه نوع برخورد با آسيب های اجتماعی توسط دولت تنظيم و اعمال می شود روش برخورد و مواجه با آسيب دچار تسلسل و نارسایی است.

وی افزود: این در حالی است که درجوامعی كه هدايت و كنترل آسيب ها از سوی مردم مدیریت شود، بيشترين كارآيی وموفقيت حاصل شده است.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تاکید دارد که در ارتباط با معضلات اجتماعی رويكردهای مختلفی وجود دارد كه از جمله اجرای راهبردهای مداخله در بحران توسط خود خانواده ها و اجرا توسط نهاد حكومت است.

به عقیده امیدوار پرهیز از دیدگاه های نظامی گرايانه در پايگاههای اورژانس اجتماعی، استفاده بهينه از نيروهای مردمی، توجه به نقش های تسهيل گر ومطالبه گرا و فرهنگ سازی نحوه برخورد با آسيب ها  در شیوه های جدید کنترل آسیب های اجتماعی مورد توجه است.

وی ادامه داد: علاوه بر این بهبود روش های مداخله گرانه، توجه ويژه به مناطق محروم و آسيب خیز، داشتن برنامه ریزی های منسجم، ‌اصولی  و دقيق در پايش پرونده ها،‌ رازداری، داشتن اخلاق حرفه ای و ارتباط موثر با جامعه هدف از جمله مواردی است كه باید مورد توجه كارشناسان اورژانس اجتماعی قرار گیرد.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان با اذعان به اهميت آسيب های اجتماعی تاکید دارد که بهترين راهكار رویارویی جهت مقابله با این مقوله افزايش دانش و آگاهی و نيز انتقال تجارب و اندوخته ها به كارشناسان اورژانس اجتماعی است.

امیدوار تصریح کرد: بهزيستی در راستای خدمات رسانی به افراد جامعه هدف افزايش آگاهی را به صورت ویژه دنبال می کند تا کارشناسان مربوطه آمادگی لازم برای مداخله در شرایط بحرانی را داشته باشند.

وی هدف از برگزاری کارگاه های آموزشی را استفاده از تجارب و آموخته ها و انتقال آن عنوان کرد و بیان داشت: استفاده از آخرين شیوه های مشاوره به منظور ارائه خدمات بهتر به افراد جامعه هدف مورد انتظار سازمان است.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان افزود: در اين دوره آموزشی مداخلات فوری مربوط به كودك آزاری، راهنمای عمل مداخلات تخصصی در مراكز بهزيستی،‌ مداخله در بحران متقاضيان كاهش طلاق، تكنيك های مداخله در بحران و مداخلات تخصصی مددكاری در افراد دارای اختلال هويت جنسی و خانه های امن بهزيستی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

کد خبر 2441545

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha