محسن ممیزی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تلاش این مرکز برای افزایش میزان دانشجویان به دو هزار نفر با تصویب رشته های جدید اظهار داشت: هم اکنون بیش از هزار و 700 نفر در دانشگاه جامع علمی کاربردی ورامین مشغول به تحصیل هستند که در صورت تصویب رشته های جدید این تعداد به دو هزار نفر قابل افزایش است.
رییس دانشگاه علمی کاربردی ورامین افزود: دانشگاه علمی کابردی ورامین فعالیت خود را تنها با چند صد دانشجو آغاز کرد اما طی سال های گذشته و با تلاش های صورت گرفته توسط مسئولان و مدیران دانشگاه، این آمار به بالای هزار و 700 نفر رسیده است.
برنامه ریزی برای افزایش دانشجویان دانشگاه علمی کابردی به دو هزار نفر
وی در پاسخ به این سوال که چند درصد از دانشجویان این دانشگاه بومی هستند تأکید کرد: بر اساس آمارهای دریافتی بیش از ۸۰ درصد دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی ورامین، بومی استان تهران هستند و مابقی از سایر مناطق برای تحصیل به این دانشگاه می آیند.
ممیزی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تلاش این دانشگاه برای آموزش فنون لازم و مورد نیاز شهرستان متذکر شد: همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند و تأکید داشتند، دانشگاه علمی کابردی به سوی افزایش مهارت دانشجویان خود حرکت می کند و در سال آینده باید منتظر جهش های جدیدی در این زمینه باشیم.
این مسئول تأکید کرد: هم اکنون برخی رشته های ارائه شده در این دانشگاه نظیر بازیافت مورد نیاز شهرداری ورامین بوده و دانشگاه نیز رشته های را به مرکز جامع ارائه کرده که مورد نیاز شهرستان باشد و قدمی در راه توسعه ورامین بردارد.
وی اجرای طرح تفکیک جنسیتی را از نقاط قوت دانشگاه علمی کابردی ورامین دانست و گفت: اجرای طرح تفکیک جنسیتی در این دانشگاه باعث افزایش سطح دانش و آگاهی دانشجویان شده و به عنوان یک الگو به سایر اماکن آموزشی منتقل شده است.
گفتنی است رشته های امور فرهنگی با گرایش فرهنگی، حقوق با گرایش علوم ثبتی، معماری با گرایش معماری شهری، حسابداری با گرایش مالی، فناوری اطلاعات با گرایش شبکه های کامپیوتری در مقطع کاردانی، طراحی معماری با گرایش طراحی بیرونی، فناوری اطلاعات با گرایش شهرداری و بازیافت در مقطع کارشناسی از رشته های پرطرفدار دانشگاه علمی کاربردی ورامین است.
نظر شما