آزاده مهدوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر توسعه ورزش بانوان در قم در تمامی رشتهها با مشکلاتی روبرو است و یکی از این مشکلات سطح توجه برخی خانوادههای قمی به ورزش دختران است که نگاه به این موضوع باید تغییر کند.
وی گفت: برخی خانوادهها برای ورزش قهرمانی دختران، اولویتی قائل نیستند و برای اینکه بتوانیم به سوی قهرمان پروری حرکت کنیم و در سطح کشور حرفی برای گفتن داشته باشیم، در وهله اول باید فرهنگ آن را در بین خانوادهها نهادینه کنیم.
نایب رئیس هیئت تنیس روی میز قم بیان داشت: به دلیل نداشتن اسپانسر و حمایت مالی از طرف شرکتهای خصوصی در اعزامهای خود با مشکل مواجه هستیم و حامیان مالی بیشتر به سمت ورزشهایی چون فوتبال و فوتسال رفته و در رشتهای مانند تنیس روی میز هزینه نمیکنند.
وی درباره جالشهای پیش روی اعزام دختران قمی به مسابقات تنیس روی میز کشور عنوان کرد: برای اعزامها فشار مالی زیادی روی هیئت تنیس روی میز است چرا که هیئت باید به طور مستقیم هزینههای اعزام را متقبل شود و ورودی مسابقات را نیز از جیب هیئت تنیس روی میز پرداخت میکنیم.
مهدوی تصریح کرد: ایجاد باشگاههای خصوصی در محلهها برای شناسایی استعدادهای ورزشی نقش مهمی در رشد ورزش بانوان دارد و اگر باشگاهها در سطح شهر پراکنده شوند، خانوادهها آسانتر به باشگاهها دسترسی دارند.
مهدوی با انتقاد از نگاه مربیان ورزش در آموزشگاهها به مقوله استعدایابی ورزش قهرمانی خاطرنشان کرد: نقش آموزش و پرورش در استعدادیابی ورزش قهرمانی پر رنگ نیست در حالی که افزایش سطح آموزش مربیان و معلمان ورزش در سطح شهر و جدی گرفتن استعدادهای دانش آموزان در زمینه ورزش نقش مهمی در استعدادیابی ورزش دختران دارد اما تا کنون حداقل در رشته تنیس روی میز، چیزی به نام استعدادیابی در مدارس ندیدهایم.
نظر شما