به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام عبدالرضا ایزدپناه با اشاره به نقش فرهنگ در جامعه، گفت: برای درونی شدن مؤلفههای فرهنگ عمومی اسلامی و هنجار شدن آداب و رفتار و مختصات فرهنگ اسلام، باید جریانسازی در جامعه ایجاد شود.
وی فرهنگ اهل بیت(ع) را اسوه و سازندگان فرهنگ جهانی و عالی الهی داست و افزود: لازم است موضوعات مرتبط با این فرهنگ تبدیل به خواست و دغدغه عمومی شود و نهادها نیز متناسب با جمعیتهای هدف تشکیل شوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم ادامه داد: نخست در میان دین دارانی که روحیه انقلابی و آرزوی تغییر جامعه سرگردان فرهنگی به جامعه آرام برای پویایی فرهنگی دارند، به جبهه متدین انقلابی که پیامبرانه احساس مسئولیت کنند نیاز داریم.
وی از تشکیل هیئت فعالان فرهنگ عمومی خبر داد و گفت: به این نتیجه رسیدیم که در جامعه متدینان اهل درد، جریانی با دغدغه فرهنگ عمومی با عنوان هیئت فعالان فرهنگ عمومی ایجاد شود که مقدمات آن انجام گرفته است و به زودی در قم، کار خود را شروع خواهد کرد.
حجت الاسلام ایزدپناه در توضیح هیئت فعالان فرهنگ عمومی، عنوان کرد: این هیئت به گونهای خواهد بود که همه کسانی که دغدغه اصلاح و ارتقای فرهنگ عمومی را دارند آن را حسینیه، مهدیه و خانه خودشان بدانند و هرکسی بتواند توان و استعداد و ابتکاراتش را در حوزه فرهنگ عمومی بروز دهد و به کار گیرد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی استان قم با تاکید بر اینکه شناسایی قالبها و راهکارهای استفاده از ظرفیت غنی و تاثیرگذار نخبگان و فرهنگاندیشان حوزه و دانشگاه نیز در حال بررسی است، اضافه کرد: از همه عالمان حوزوی و دانشوران دانشگاه استدعا دارم که پیشنهادهایشان را به دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی که در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم مستقر است بفرستند.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، اصلاح فرهنگی و اخلاقی جامعه را به عنوان موضوع دیگر سخنان خود مورد توجه قرار داد و گفت: اصلاح فرهنگی و اخلاقی جامعه موضوعی است که باید مورد توجه و نظر قرار بگیرد و آن راهبردی است که امامان دادهاند آن جلودار بودن مرجعهای اجتماعی در مراعات مؤلفهای فرهنگ اسلامی و ملی است.
حجت الاسلام ایزدپناه در پایان با اشاره به روایتی، با تاکید بر اینکه مردم بر روش و آئین رهبران و مدیران سلوک میکنند، تصریح کرد: مردم رفتار و سلوکشان به مدیران، معلمان، مرجعهای اجتماعی، هنرمندان و عالمان شبیهتر است تا پدر و مادرشان.
نظر شما