میكائیل موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به مزایای نقشه جامع سرمایهگذاری استان زنجان افزود: با تكمیل این نقشه نیازهای استان طبق ظرفیت های موجود احصاء و بر اساس آن سرمایهگذاری در تأسیسات انجام میشود.
وی ادا: به دلیل نبود طرح جامع سرمایهگذاری تأسیسات گردشگری در شهرستان معدود استان متمركز گردیده كه با تهیه طرح مذكور؛ توازن بخشی در توزیع امكانات برقرار می شود.
معاون سرمایهگذاری اداره كل میراث فرهنگی استان با اشاره به سیاستهای حمایتی از سرمایهگذاران بخش گردشگری ابراز كرد: بر اساس مصوبه دولت؛ كمكهای فنی اعتباری به طرحهای سرمایهگذاری جهت تكمیل زیرساختهای مورد نیاز تأسیسات (آب، برق، گاز، راه دسترسی) بعمل میآید.
موسوی یادآور شد: با توجه به اینكه پرداخت تسهیلات به سرمایهگذاران توسط بانكهای عامل در دو سال اخیر با وقفه مواجه شده بوده رایزنی های لازم به منظور رفع این مشكل انجام شده تا تسهیلات مورد نیاز متقاضیان در جهت ایجاد، تكمیل و تجهیز تأسیسات گردشگری در قالب صندوق توسعه ملی پرداخت شود.
وی ادامه داد: در این راستا هفت پروژه بخش خصوصی برای دریافت تسهیلات ازطریق صندوق توسعه ملی معرفی شده است كه منطقه نمونه گردشگری زنجانرود پایین، مجتمع بین راهی رونیكام، مجتمع بین راهی ثامن، مجموعه گردشگری گلدیس ابهر و مجتمع شهر شادی پاسیان از آن جمله اند.
این مقام مسئول با بیان اینكه امسال مجوز احداث چهار هتل در شهرستانهای ابهر، طارم، خرمدره و زنجان صادر شده است افزود: 2 مجموعه اقامتی هتل آپارتمان شهرستان خدابنده و واحد اقامتی شهر آفتاب در محور زنجان ـخرمدره نیز امسال افتتاح گردیده است.
موسوی كمپ های گردشگری را از دیگر برنامههای در دست اجرا برشمرد و گفت: امسال اعتبارات مربوط به 6 كمپ به مبلغ 4300 میلیون ریال مصوب شده و منتظر تخصیص آن هستیم، از جمله این كمپها كمپ زنجان جنب ترمینال، كمپ خویین در محور بیجار، كمپ روستای گلابر، كمپ زرین غار، پیر همدان و یان یان خرمدره است.
وی یادآور شد: اعتبار پیش بینی شده برای تكمیل 6 كمپ در دست اجرا و زیرساخت مجموعه گردشگری روستای "ویر داش كسن" 5650 میلیون ریال است كه در صورت تخصیص شاهد خدمات مناسبی برای گردشگران خواهیم بود.
معاون سرمایه گذاری اداره كل میراث فرهنگی استان گفت: از محل اعتبارات سال 92 در بخش زیرساخت ها 510 میلیون ریال برای آب رسانی مجموعه گردشگری سپهر سالار و 1800 میلیون ریال برای راه دسترسی منطقه نمونه گردشگری زنجانرود پایین هزینه شده است از محل اعتبارات ملی سال 93 نیز گازرسانی به مجتمع بین راهی رونیكام و گلدیس ابهر و نیز آب رسانی غار كتله خور 4900 میلیون ریال پیش بینی شده است.
موسوی تعداد مناطق نمونه گردشگری مصوب را 18 مورد اعلام و اظهار كرد: زنجانرود پایین و غار كتله خور از جمله مناطق نمونه گردشگری مصوب هستند كه به سرمایهگذاران تحویل و فاز اول آنها به بهره برداری رسیده است.
به گفته وی امسال 16 مجوز بابت احداث تأسیسات گردشگری در قالب مجموعه های پذیرایی، اقامتی، گردشگری و سفره خانه سنتی صادر شده است.
نظر شما