بازارچه مرزی "روتک" اقتصاد مردم خاش را رونق می بخشد

 بازارچه مرزی "روتک" اقتصاد مردم خاش را رونق می بخشد

زاهدان- بخشدار مرکزی شهرستان خاش اظهار داشت: با تخصیص اعتبار به منظور احداث راه ارتباطی و دسترسی به بازارچه مرزی روتک فضای کسب و کار روستائیان و مردم خاش رونق می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی شجاعی  روز جمعه در حاشیه بازدید خبرنگاران از ظرفیت های اقتصادی و گردشگری شهرستان خاش بیان داشت: مبلغ ۲ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان به منظور بازگشایی مسیر بازراچه مرزی "روتک"در این شهرستان با مساعدت استاندار و فرماندار اختصاص یافت.

وی با بیان اینکه منطقه مرزی روتک ۱۲۴ کیلومتر مرز مشترک با کشور پاکستان دارد و بیش از ۷ هزار نفر جمعیت ساکن این منطقه هستند ادامه داد: بازگشایی این محور نقش بسزایی در افزایش مراودات تجاری و به ویژه انتقال محصولات کشاورزی روستائیان خواهد داشت.

وی با بیان اینکه مسئولان استان به ویژه استاندار محترم نگاه ویژه و توسعه محوری به این شهرستان و پروژه هایی از این قبیل دارند یادآور شد:با اجرای این پروژه ضمن تسهیل در تردد مردم  منطقه در نهایت به معیشت مردم و شکوفایی اقتصادی کمک شایانی می شود.

وی محور ارتباطی خاش- روتک را از حیاتی ترین پروژه های شهرستان خاش در ابعاد سیاسی، امنیتی، اجتماع و اقتصادی عنوان کرد و ادامه داد: پروژه راه مرزی روتک- خاش با طول ۱۰۰ کیلومتر از اهمیت ویژه ای برای منطقه برخوردار است که خوشبختانه با تخصیص اعتبار وارد فاز اجرایی شده است.

وی بیان کرد: درحال حاضر مردم شهرستان خاش برای دسترسی به مرز مجبور هستند فاصله ای قریب به ۳۵۰ کیلومتر را از طریق عبور از سراوان و مرز جالق و یا مرز میرجاوه طی مسافت کنند که با احداث این جاده در زمان و هزینه مردم منطقه صرفه جویی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه احداث این محور ۲۰۰ کیلومتر مسیر مردم را برای دسترسی به مرز کاهش می دهد افزود: با رفع مشکلات موجود اقدامات مطلوبی برای رونق فضای کسب و کار، مبادلات کالا و توسعه فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی به ویژه کشاورزی انجام خواهد شد.

وی بیان کرد: در بخش مرکزی خاش ظرفیت ها و پتانسیل های بی شماری وجود دارد و ساکنان نقاط روستایی نیز به منظور بهره مندی از این ظرفیت ها به خدمات و حمایت های دولت نیازمند هستند.

بخشدار مرکزی خاش بیان کرد: بخش های گردشگری، کشاورزی، صنعت و معدن، خدمات، توسعه و عمران روستایی در بخش مرکزی خاش نیاز به نگاه ویژه دولت و سرمایه گذاران بومی دارد.

وی ادامه داد:وجود ظرفیت های فراوان در شوراهای اسلامی روستاها و دهیاری ها نقطه قوتی برای مسئولان محسوب می شود و بر همین اساس از مسئولان ذیربط انتظار می رود که با تمام توان در جهت شناسایی ظرفیت ها و کمک به مشکل و نارسایی ها یاور دولتمردان باشند.

شجاعی همچنین از راه اندازی خط دوم تولید کارخانه سیمان خاش خبر داد و افزود: با راه اندازی و توسعه خطوط تولید در این کارخانه برای تعداد ۳۰۰ نفر از تحصیل کردگان منطقه در اینده نزدیک اشتغالزایی ایجاد می شود.

کد خبر 2449596

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha