پیش بینی طرح عمرانی برای امامزاده یحیی و موقوفاتش

پیش بینی طرح عمرانی برای امامزاده یحیی و موقوفاتش

طرح عمرانی برای امامزاده یحیی و موقوفات اطرافش پیش‌بینی شده و قرار است هفته آینده درباره این طرح تبادل نظر و تصمیمات لازم اتخاذ شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سال گذشته تفاهم نامه مشترکی بین دو سازمان میراث فرهنگی و اوقاف و امور خیریه امضا شد و در آن مسعود سلطانی فر رئیس سازمان میراث فرهنگی بیان کرد که همه باید بیش از گذشته به کیفیت بازسازی مکان های زیارتی کشور اهتمام داشته باشیم و با تمرکز و سرمایه گذاری در احیای آن بکوشیم.

وی با تاکید بر مرور و بررسی عملکرد به مفاد تفاهم نامه هرشش ماه یک بار، افزود: بسیاری از اموال و موقوفه های مکان های زیارتی یا تصرف شده است با به جای خود استفاده نمی شود، اما نگاه ما برای ثبت ملی این مکان ها و دیگر مواریث فرهنگی همچنین استفاده به جا از نیروی انسانی متخصص برای احیای فرهنگ بهره برداری صحیح از امکانات امامزادگان و بقاع متبرکه بسیار جدی است.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین علی محمدی نماینده ولی فقیه و رییس سازمان اوقاف و امورخیریه نیز امضای این تفاهم نامه همکاری را عقد تفاهم دو جانبه برای ایجاد امکانات بهتر میان دو سازمان بیان و اضافه کرد:‌ با این که زمان در این تفاهم نامه سه سال قید شده است اما معتقدیم باتوجه به جایگاه ارزشمند امامزادگان و بقاع متبرکه در میان مردم باید همیشه از این میراث ارزشمند حفظ و نگهداری کنیم.

این تفاهمنامه امضا شد ولی نتیجه چندانی برای میراث فرهنگی و بقاع متبرکه میراثی در پی نداشت تا اینکه از دو ماه پیش با حضور احمد مسجد جامعی (عضو شورای شهر تهران)، رجبعلی خسرو آبادی (مدیرکل سازمان فرهنگی استان تهران)، علیرضا تابش( مشاور و مدیرکل حوزه ریاست سازمان میراث فرهنگی)، حجت الاسلام محمدزاده(مدیرکل اوقاف استان تهران) و بهزاد یعقوبی(نماینده اوقاف در بازار) درباره مسائل کلان اوقاف و سازمان میراث فرهنگی جلسه‌ای برگزار می‌شود. بنا بر گفته مدیرکل اوقاف تهران، طرح عمرانی برای امامزاده یحیی و موقوفات اطرافش پیش‌بینی شده که قرار شد در جلسه‌ای که هفته آینده با همین افراد برگزار می‌شود درباره این طرح تبادل نظر و تصمیمات لازم اتخاذ شود.

در این باره، بهزاد یعقوبی نماینده اوقاف در بازار به خبرنگار مهر گفت: عملیات مرمت و احیا موقوفات در بازار تهران آغاز شده و با مشورت‌های میراث فرهنگی کار را پیش می‌بریم. در این میان نه تنها مصلحت و غبطه وقف (اصطلاح فقهی به معنی رعایت صرفه و صلاح عین موقوفه) بلکه مصلحت بافت میراث و هویت بازار را هم در نظر گرفته ایم.

کد خبر 2450077

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha