۷ دی ۱۳۹۳، ۱۲:۵۵

عضو هیات انتخاب فجر به مهر گفت:

فیلم‌اولی بودن «حکایت عاشقی» در حال بررسی/ حق‌الناس را ضایع نمی‌کنیم

فیلم‌اولی بودن «حکایت عاشقی» در حال بررسی/ حق‌الناس را ضایع نمی‌کنیم

یک عضو هیات انتخاب جشنواره فیلم فجر درباره شائبه ایجاد شده درباره انتخاب فیلم «حکایت عاشقی» که برخی آن را اثر دوم فیلمساز می‌دانند، در بخش فیلم‌اولی‌ها توضیح داد.

محمد علی باشه آهنگر عضو هیات انتخاب سی و سومین جشنواره فیلم فجر درباره ابهام‌ها مطرح شده درباره انتخاب فیلم «حکایت عاشقی» ساخته احمدرضا رمضان زاده در بخش فیلم‌اولی‌ها که گفته می‌شود سال 73 فیلم «بشیر» را ساخته است به خبرنگار مهر گفت: سوال های پیش آمده درباره این فیلم و همچنین پذیرفتن 2 فیلم دیگر که پیش از این در جشنواره های خارجی حضور داشتند، در بین اعضای هیات انتخاب نیز مطرح بود.

وی افزود: درباره حضور دو فیلم «بدون مرز» و «در دنیای تو ساعت چند است؟» در جشنواره های خارجی به این جمع بندی رسیدیم که طبق مقررات جشنواره منعی برای حضور این دو فیلم در بخش «نگاه نو» وجود ندارد و فقط نمی توانند در بخش سودای سیمرغ حضور پیدا کنند. درباره فیلم «حکایت عاشقی» بسیار بحث کردیم که خدای ناکرده حقی از کسی ضایع نشود و یا احیانا خلاف آیین‌نامه عمل نشود. بنابراین توضیح حضور این فیلم به عنوان فیلم اول در بخش «نگاه نو» توسط دبیر جشنواره اعلام خواهد شد اما باید متذکر شوم که تصمیمات گرفته شده در مسیر درست و با رعایت آیین‌نامه و حقوق فیلمسازان بوده است.

وی در پاسخ به اینکه بر چه اساسی فیلم «حکایت عاشقی» به عنوان فیلم اول کارگردان مورد پذیرش واقع شد؟ گفت: سابقه این فیلمساز از سوی دبیرخانه در حال بررسی است و با استناد به توضیحات احمد رمضان زاده که می گوید فیلم «بشیر» که سال 1373 ساخته شده، یک اثر نیمه بلند بوده جلو رفتیم ولی این موضوع باز هم در حال بررسی است.

این عضو هیات انتخاب جشنواره فیلم فجر افزود: اما در صورت عدم صحت اظهارات کارگردان محترم، پس از بررسی های دبیرخانه طی اطلاعیه ای از سوی دبیر جشنواره تصمیمات جدید به اطلاع خواهد رسید.

عضو هیات انتخاب جشنواره فیلم فجر در توضیح برخی شائبه‌ها مبنی بر نفوذ مسعود جعفری جوزانی که تهیه کننده «حکایت عاشقی» نیز هست، بیان کرد: واقعیت این است که اعضای هیات انتخاب به هیچ عنوان دوست ندارند حقی از کسی ضایع شود زیرا همه ما از خانواده سینما هستیم و این مسیر را به انحای مختلف طی کرده ایم و قطعا در سال‌های آینده فیلم هایی خواهیم داشت بنابراین این گونه نیست که تنها در این دوره از جشنواره باشیم و پس از آن از سینما خداحافظی کنیم.

کارگردان فیلم «ملکه» افزود: بنابراین هیچ گونه سفارشی در کار نبوده است و من به عنوان یکی از اعضای هیات انتخاب این دوره از جشنواره اطمینان می دهم که هیچ سفارشی از سوی هیچ احدی به هیات انتخاب ارائه نشده است. از سوی دیگر علیرضا رضاداد به عنوان دبیر جشنواره هم روی این مساله حساسیت بسیاری دارد و تا روشن شدن همه ابعاد ماجرا پا به پای هیات انتخاب به بحث و گفتگو نشست بنابراین هر وقت مسایلی از این دست مطرح می شود این نکته را در نظر می گیریم که اول حق الناس نکنیم و دوم اعتبار جشنواره ای با این عظمت را زیر سوال نبریم.

باشه آهنگر تاکید کرد: برای اعضای هیات انتخاب فرقی نمی کند کدام فیلمساز به جشنواره راه پیدا کند و فقط کیفیت آثار مهم است بنابراین همه کسانی که فیلم هایشان انتخاب شده اند و همه کسانی که پشت در جشنواره مانده اند از خانواده سینما هستند.

وی در پایان صحبت های خود عنوان کرد: ای کاش مقررات جشنواره به ما اجازه می داد 20 فیلم انتخاب می کردیم چرا که پربار بودن جشنواره برای ما اصل است و همه فیلمسازان نیز قابل احترام. اگر اجازه داشتیم تعداد بیشتری از آثار را برای حضور در سی و سومین جشنواره فیلم فجر می پذیرفتیم.

کد خبر 2450773

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha