به گزارش خبرنگار مهر، منصور بازدار مدیرعامل و علی اکبر متقی فرد رئیس هیئت مدیره صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی ظهر شنبه از قسمت های مختلف پارک علم و فنآوری امام خمینی(ره) قزوین و شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک بازدید کردند.
در این بازدیدشرکت های دانش بنیانی که در حوزه بهینه سازی مصرف آب در بخش کشاورزی، نانو تکنولوژِی در کود و سم و تولید تجهیزات مکانیزه و مدرن کشاورزی که در محصول بهینه و کاهش ضایعات موثرند مورد بازدید مسئولان صندوق قرار گرفت.
همچنین در نشستی با علی رجب پور سرپرست پارک علم و فنآوری امام خمینی(ره) قزوین راه های توسعه همکاری و عقد موافقت نامه برای استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک برای ارتقاء بهره وری و تولید محصول در تولید و کاهش هزینه ها و اقتصادی کردن فعالیت ها مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.
بازدار: شرکت های دانش بنیان را حمایت می کنیم
منصور بازدار مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی قزوین در حاشیه این بازدید به خبرنگار مهر گفت:در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد بهره برداران بخش کشاورزی استان تحت پوشش خدمات تسهیلاتی صندوق قرار دارند و اولویت اصلی ما افزایش بهره وری و سود اقتصادی در این بخش است.
وی افزود: در حوزه های آبیاری مزارع و باغات، تغذیه طیور و دام ها، کاهش بیماری دام و طیور، بهینه سازی مصرف سوخت، استفاده از فن آوری در امور و افزایش راندمان کار نیازمند طرح های جدید ونوین هستیم تا بتوانیم ضمن کم کردن هزینه ها به سودآوری کارها کمک کنیم.
مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان قزوین بیان کرد: اعتقاد داریم که فعالیت هایی که پشتوانه تحقیقاتی داشته باشد به نتایج بهتری می رسد لذا آمادگی داریم از طرح های اجرایی که بتواند به بهره برداران کمک کند تا با هزینه کمتر به سود بیشتری دست یابند حمایت کنیم.
این مسئول یادآورشد: اعطای تسهیلات اعتباری، تامین زمین و مکان و تهیه ماشین آلات مورد نیاز شرکت های دانش بنیان برای عملیاتی کردن طرحها و ایده ها از ابزارهای حمایتی صندوق است.
بازدار بیان کرد: اگر شرکت های دانش بنیان در کنار طرح های نوین بتوانند به فروش محصولات کشاورزی و اقتصاد کشاورزی هم کمک کنند از آن استقبال می کنیم.
متقی فرد: پرداخت ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات در سال جاری
علی اکبر متقی فرد رئیس هیئت مدیره صندوق هم گفت: در حال حاضر ۴۵ تشکل تعاونی، اتحادیه و انجمن در صندوق عضو هستند و از خدمات آن استفاده می کنند.
متقی فرد تصریح کرد: ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات برای خرید نهاده های کشاورزی و خرید محصول از کارخانه های صنایع تبدیلی پرداخت شده است.
این مسئول گفت: خرید بذر و نهال محصولات مانند گندم، گوجه فرنگی و تخم مرغ و حمایت برای صادرات به کشورهای همسایه از دیگر کارهای انجام شده است.
وی افزود: امسال با افزایش سرمایه صندوق به مبلغ ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبارات این صندوق به ۲۷۰ میلیارد ریال خواهد رسید که قادر خواهیم بود تا ۶۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به بهره برداران و کشاورزان عضو برای خرید نهاده ها و توسعه فعالیت ها کمک کنیم.
رجب پور: فعالیت ۵۵ شرکت دانش بنیان و ۶۰ مرکز رشد
علی رجب پور سزپرست پارک علم و فنآوری امام خمینی(ره) قزوین هم به خبرنگار مهر گفت:خوشبختانه در سال های اخیر با استقرار شرکت های دانش بنیان در حوزه های مختلف توانسته ایم با امضاء تفاهم نامه خدمات ارزشمندی به استان ارائه کنیم.
وی افزود:در بخش کشاورزی نیز شرکت های موفق و توانمندی درپارک مستقر شده اند که می توانند در ارتقاء بهره وری نقش موثری ایفا کنند که مقرر شد در نشستی درپایان این ماه ضمن معرفی شرکت های دانش بنیان توانمند و مرتبط زمینه عقد قرارداد و تفاهم نامه برای شروع کارهای تحقیقاتی و اجرایی فراهم شود.
رجب پور گفت: در حال حاضر ۵۵ شرکت دانش بنیان و ۶۰ مرکز رشد در پارک علم و فن آوری استان فعالیت می کند که نقش مهمی در توسعه تحقیق و پژوهش دارند.
سرپرست پارک علم و فنآوری امام خمینی قزوین اظهارداشت: دانشگاه بستر کارآفرینی و تولید ثروت است و اگر ارتباط خوبی با صنعت و مراکز تولیدی داشته باشد می تواند نقش مهمی در رشد و شکوفایی اقتصاد و تولید و سایر بخش ها ایفا کند.
وی تعداد شرکت های دانش بنیان را یکی از ملاک های ارزیابی در جایگاه علمی هر کشوری دانست و افزود: خوشبختانه تعداد شرکت های دانش بنیان در حال افزایش است و در استان نیز در حال حاضر یک پارک علم و فنآوری، شش مرکز ر شد و ۵۵ شرکت دانش بنیان در مجموعه پارک فنآوری فعالیت می کند.
رجب رپور یادآورشد: تا پایان سال هم مراکز رشد در شهرستان تاکستان و بوئین زهرا راه اندازی خواهد شد که این کار در جذب محققان و مبتکران شهرستانی موثر خواهد بود.
نظر شما