به گزارش خبرنگار مهر، سید حسن موسوی چلک ظهر امروز دوشنبه در جشنواره ملی ایده های برتر در حوزه کنترل و کاهش مصرف مواد مخدر که در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج برگزار شد، گفت: در کشور ما برداشتی که از کار مشارکتی می شود شامل انجام کارخیر، هدیه دادن، تهیه جهیزیه برای نوعروسان و غیره است.
وی عنوان کرد: در حوزه مواد مخدر به روزمرگی دچار شده ایم و شاهد هیچ گونه خلاقیتی در برنامه های اجرایی نبوده ایم.
وی اظهارداشت: مشارکت فکری، خلاقیت های علمی و اجرایی در حوزه مواد مخدر سال ها در بن بست برنامه های اجرایی مانده بود و برگزاری جشنواره ایده های برتر برای ایجاد بستری برای خلاقیت امری ضروری تشخیص داده شد وتاکنون هم در استان های مختلفی برگزار شده است.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی کشور گفت: ماندگاری و تاثیرگذاری مشارکت های فکری و معنوی به مراتب بیشتر از مشارکت های مالی است لذا باید به این سمت حرکت کنیم.
موسوی چلک ایده های ارسال شده به این جشنواره و سایر جشنواره ها را سرمایه های کشور خواند و ادامه داد: کتاب ایده های استان باید در کوتاه ترین زمان ممکن به چاپ برسد.
وی عنوان کرد: متاسفانه حوزه اجتماعی در کشور ما همیشه حاشیه گذاری سیاست های کشور بوده است.
وی بیان کرد: امنیت اجتماعی پایدار توسط کلانتری ها ودادگستری ها تحقق پیدا نمی کند بلکه لازمه ایجاد آن افزایش شاخص ها و مشارکت اجتماعی است.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی کشور با بیان اینکه مدیریت هوشمند در حوزه اجتماعی در کشورما وجود ندارد، گفت: به دلیل رویکرد غلط سیاسی وامنیتی حوزه اجتماعی در کشور ما از بیماری مزمنی رنج می برد.
موسوی چلک اظهارداشت: در تمامی ادوار متاسفانه دولت ها از پرداختن به مسائل اجتماعی هراس داشتند و این ظلمی در حق کشور است.
وی ادامه داد: امروز آسیب های اجتماعی فضای مجازی گسترده تر شده ودر مقابل کنترلی روی آنها نشده است.
وی به مهمترین عامل گرایش افراد به آسیب های اجتماعی اشاره کرد و افزود: لذت، تفریح، کنجکاوی و فرار از مشکلات روحی و روانی از مهمترین عوامل گرایش به آسیب های اجتماعی در کشور ما است.
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی کشور عنوان کرد: ظرفیت های فرهنگی که می تواند منجر به تقویت هویت فرهنگی در ایران اسلامی شود هنوز احیا نشده اند و همواره به ممیزی فرهنگی توجه شده است.
نظر شما