۱۶ دی ۱۳۹۳، ۱۳:۵۷

مصور خبر داد:

بهره‌برداری از طرح های شهرداری منطقه ۷/سقف اعتبار ۸۸ میلیارد تومانی

بهره‌برداری از طرح های شهرداری منطقه ۷/سقف اعتبار ۸۸ میلیارد تومانی

اصفهان – شهردار منطقه ۷ اصفهان گفت: مصادف با ایام پربرکت ۱۷ ربیع الاول از ۴۴ طرح عمرانی، فرهنگی و خدماتی شهرداری منطقه ۷ اصفهان با اعتباری بالغ بر ۸۸ میلیارد تومان بهره برداری می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، احمدرضا مصور پیش از ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اینکه سومین آیین بهره برداری از طرح های عمرانی شهرداری منطقه ۷ در طول دو سال را پیش رو داریم، اظهار داشت: آخرین افتتاحیه در ۲۸ اسفند ماه سال گذشته انجام شد و در روز  پنجشنبه این هفته نیز از ۴۴ عنوان پروژه در دسته های احداث خیابان و معابر، ساختمان و مجموعه ها، ساختمان و مجموعه ها، احداث پارک ها، تجهیزات ترافیکی و دسته پروژه های محله محوری بهره برداری رسمی می شود.

وی با اشاره به اینکه در بحث خیابان سازی حدود ۷۰ میلیارد تومان برای مباحث خیابان و معابر شامل هزینه اجرا، عمرانی، آزادسازی معابر در نظر گرفته شده است، تاکید کرد: در بسیارس از مواقع آزادسازی معابر بیش از اجرای خیابان هزینه دارد اما این نکته نیز مهم است که تمام هزینه های آزادسازی نقدی نیست و شامل موارد غیرنقدی مانند معاوضه با زمین، دادن پروانه و امتیاز نیز هست.

شهردار منطقه ۷ اصفهان با اشاره به پروژه های خیابان و معابر که قرار است افتتاح رسمی شوند، بیان داشت: خیابان شهید احمدی حد فاصل میدان حج تا شهرک کوثر با ۹۲۰ متر طول و عرض ۳۶ متر، ادامه خیابان غرضی که از بیمارستانی به همین نام آغاز و تا سه راه نخل ادامه دارد به طول ۱۱۰۰ و عرض ۳۶ متر و احداث خیابان سردار شهید کمالی از این جمله است.

وی ادامه داد:  با احداث خیابان ادامه غرضی و شهید کمالی عرض منطقه ۷ از شمال از کاوه به بعثت وصل شده است تا بار ترافیکی این دو خیابان کاهش و مردم در منطقه فدک و شهرک میلاد راحت تر به مقاصد مورد نظر رفت و آمد کنند.

کلنگ زنی خیابان آل بویه در آستانه ۱۷ ربیع الاول پس از ۲۰ سال

مصور با اشاره به دیگر خیابان هایی که در روز پنجشنبه افتتاح می شود، تصریح کرد: خیابان نخل با طول ۷۰۰ و عرض ۲۰ متر که به باغ فدک چسبیده است، باند جنوبی خیابان ابوریحان که خیابان های آل بویه و آل محمد را به یکدیگر را متصل می کند با هزینه ای بالغ بر سه میلیارد تومان، خیابان جابر انصاری که از منطقه ۸ از روگذر شهید عرب عبور و وارد خیابان ابوریحان می شود از دیگر طرح های افتتاح شده در این آیین است.

وی با اشاره به آزادسازی مسیر بخشی از خیابانی با نام قدیمی مشتاق علیشاه که در شهرداری اصفهان قدمت ۲۰ ساله داشته است، ابراز داشت: این خیابان قرار بود بزرگراه چمران را به شکل طولی به شمال منطقه و خیابان جدیدالاحداث غرضی وصل کند.

این مقام مسئول با بیان اینکه این خیابان اکنون با نام آل بویه خوانده می شود، گفت: تملک این خیابان با طول ۹۶۰ و در عرص ۴۵ متر انجام شده و از بزرگراه چمران تا ابوریحان آزادسازی انجام گرفته است.

وی با بیان اینکه در این آزادسازی ۴۴۰۰ متر ساختمان و ۲۵۰۰ متر زمین وجود داشت، اضافه کرد: در جلسه بودجه نهایی منطقه ۷ برای سال ۹۴، شهردار اصفهان مقرر کرد که احداث خیابان نیز توسط شهرداری منطقه ۷ انجام شود بنابراین در مراسم پنجشنبه شاهد کلنگ زنی خیابان آل بویه نیز خواهیم بود.

مصور تصریح کرد: خیابان بهشت با طول ۲۱۰ و عرض ۱۶ متر یکی دیگر از طرح های مورد افتتاح شهرداری منطقه ۷ است که البته تکلیفی برای احداث آن نداشته ایم اما به دلیل ضرورت این طرح انجام شده است.

وی افزود: دوربرگردان جنوبی پل چمران به منظور کمک به جلوگیری از ورود ترافیک به تقاطع غیر هم سطح چمران و کمک به مراجعه بیماران به بیمارستان سوانح سوختگی، زه‌کشی کل خیابان گلستان به به دلیل جمع شدن آب های سطحی و کشاورزی که مدام نشت می کرد از دیگر طرح های این منطقه است.

ساخت ساختمان جدید خدمات شهرداری با ۶۰۰ متر زیربنا

شهردار منطقه ۷ به ساخت ساختمان جدید خدمات شهری منطقه ۷ با ۶۰۰ متر زیربنا اشاره کرد و اظهار داشت: اهالی منطقه محروم همچنین در مجاورت پارک در خیابان ۲۲ بهمن موازی خیابان ۱۵خرداد تقاضای سالن ورزشی کرده اند که این سالن با مساحت ۴۵۰ متر با هزینه ۶۵۰ میلیون تومان در گوشه پارک ساخته شده و اکنون سالن تجهیز شده است.

وی با اشاره به اینکه از ۲۰ اسفندماه تا پایان شهریورماه ستاد گردشگری شمال شهر اصفهان در محل اصلی باغ فدک برقرار است، اظهار داشت: سالیانه یک تا دو میلیارد تومان هزینه برای این مکان که تنها محل چادرخواب در اصفهان است، انجام می شود تا مکانی مطلوب برای محل اسکان مسافران نوروزی در حد شان اصفهان داشته باشیم.

مصور تاکید کرد: در سال جاری تاکنون ۹۵۰ میلیون تومان برای سه دستگاه سرویس بهداشتی با ۳۸ چشمه، ساختمان اداری، سیستم های الکترونیکی ورود و خروج باغ فدک و زمین های بازی کودکان و بهبود فضای سبز صرف شده است.

مکانیزه کردن پل های منطقه ۷ شهرداری

وی با اشاره به مکانیزه کردن پل های این منطقه تاکید کرد: با توجه به شرایط سنی مردم این منطقه در رنج ۴۰ سال این امر کاری ضروری است و پل هایی همچون شهید عرب، شهید شاهمرادی و غیره افتتاح شده است و  همچنین پل مکانیزه جدیدی در افتتاحیه امسال روبروی خیابان شاهد و آل احمد با هزینه ۸۵ میلیون تومان ایجاد شده است.

شهردار منطقه ۷ تاکید کرد: همچنین فاز دوم پیاده روسازی و احداث کند روی خیابان کاوه با طول ۵۳۰ متر از میدان شهدا تا بلوار فرزانگان از دیگر طرح های منطقه هفت است و فاز سوم نیز در بودجه سال ۹۴ دیده شده است.

وی با اشاره به احداث چندین پارک در این منطقه ابراز داشت: همچنین احداث بند ویژه دوچرخه سوری با بلوک های فرشی مخصوص در طرح ساماندهی بلوار ایمان به طول ۱۱۰ متر در هر طرف، تعبیه دو سری دوریبن نظارت تصویری ثبت تخلف، دو تابلوی متغیر خبری و دو تقاطع هوشمندسازی ترافیکی، احداث ایستگاه دوچرخه شهید شاهمرادی، هزینه کردن ۵ میلیازد تومان در بافت محلات شامل لکه گیری، آسفالت و  زیرسازی، بهبود روشنایی پارک ها، تعبیه ۵ سایت حرکت درمانی در پارک های قدیمی از دیگر موارد مورد افتتاح منطقه ۷ در آستانه تولد پیامبر مکرم اسلام و امام جعفر صادق (ع) است.

احداث ۹۷ درصد معابر طرح تفصیلی منطقه ۷

مصور با اشاره به اینکه از مجموع معابر پیش بینی شده طرح تفصیلی شهر ۹۷ درصد احداث و سه درصد باقی مانده است که عمدتا شامل زمین های کشاورزی است ، ابراز داشت: در  بسیاری از نقاط منطقه هنوز جای کار بسیاری هست و نیاز به توجه ویژه به این منطقه است چراکه داراتی نقاط محروم زیادی است.

وی با بیان اینکه بودجه شهرداری منطقه ۵۳ میلیارد تومان است که مجموع پروژه های مورد افتتاح ۸۸ میلیارد تومان به شکل نقدی و غیرنقدی، اظهار داشت: حرکت مناسبی در راستای بهبود فضای شهری ایجاد شده است و شورای شهر نیز در این راستا با ما همکاری های لازم را داشته است و امیدوایم این سیر خدمت‌رسانی قطع نشود.

کد خبر 2458290

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha