معصومه انصاریان، دبیر و سخنگوی انجمن نویسندگان کودک و نوجوان در گفتگو با خبرنگار مهر به اینکه محوریت برنامه انجمن، توجه به مسئولیتهای اجتماعی است اشاره و بیان کرد: مسایل بسیاری، زندگی کودک و نوجوان امروز را تهدید میکند. برای مثال هستند بچههایی که به بیماریهای خاص مبتلا شدهاند و ما داستان خواندنی و جذابی نداریم که این بچهها، تصویر خود را در آن ببینند.
این نویسنده و پژوهشگر کودک و نوجوان با ااشره به اینکه نویسندگان خارجی، جامعه مخاطب خود را شناخته و برایش کتاب تولید کردهاند گفت: «اوتیسم»، یکی از اختلالاتی است که کودکان امروز به آن مبتلا هستند و نویسندگان ما به آن توجه نکردهاند در حالی که سینتیا لرد در کتاب«مقررات« به خوبی به آن پرداخته است.
انصاریان، تک والد بودن را یکی دیگر از مشکلات بچههای امروز دانست و افزود: بچههای بسیاری، پدر و مادرهاشان از هم جدا شده و تک والد هستند چه تعداد از کتابهای تالیفی به این موضوع پرداختهاند!؟ نویسندههای ما دوست دارند درباره عشق بنویسند یا کودکی و نوجوانی خود را ورق بزنند، در صورتیکه برای ارتباط بیشتر با مخاطب باید به دنیای او نزدیک شد.
به گفته دبیر انجمن نویسندگان کودک و نوجوان، کتابهای ترجمه میتواند الگویی برای نویسندگان ایرانی باشد. برای مثال ما چقدر کتاب برای بچههای معلولی نوشتهایم که خود را طرد شده میدانند و نمیدانند چگونه باید با کمبودها و مشکلات خود کنار بیایند.
انجمن نویسندگان کودک، همزمان با هجدهمین سالروز تولد خود علاوه بر موضوع مسئولیت اجتماعی نویسندهها به ارائه گزارش از عملکرد این نهاد صنفی در طول یک سال گذشته و برنامههای آتی انجمن نیز میپردازد.
جشن تود 18 سالگی انجمن نویسندگان کودک و نوجوان، 5 شنبه 25 آذرماه از ساعت 17 تا 19:30 در محل انجمن به نشانی خیابان سمیه، بین مفتح و فرصت، کوچه پروانه، شماره 2 برگزار میشود.
نظر شما