به گزارش خبرنگار مهر، داریوش دیودیده صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: این طرح اقتصادی هم اکنون ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی بیان کرد: تاکنون افزون بر ۲۰۰ میلیارد تومان برای اجرای کارخانه سیمان مارگون هزینه شده است که ۳۵ درصد از این میزان اعتبار سهم آورده سرمایه گذار خارجی طرح و ۶۵ درصد نیز هزینه شده تسهیلات بانکی اعم از ریالی و ارزی بوده است.
دیودیده اظهار داشت: برای اتمام کار احداث این کارخانه ۲۰ میلیارد تومان دیگر نیاز است.
رئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد از رفع برخی مشکلات سد راه این پروژه خبر داد و گفت: مشکل تملک زمین و موضوع آبرسانی این کارخانه صنعتی حل شده و در حال طی کردن مراحل اداری است.
وی افزود: دو حلقه چاه نیز از سوی شرکت آب منطقه ای استان حفرشده است و برای آغاز مراحل اجرایی طرح آبرسانی به این کارخانه اعتباری افزون بر پنج میلیارد تومان نیاز است.
دیودیده همچنین با بیان اینکه کار واگذاری زمین این کارخانه به سرمایه گذار به مساحت حدود ۵۰ هکتار نیز بزودی انجام می شود، اظهار داشت: با بهره برداری از این طرح شاهد رونق بخش صنعت و اشتغال در استان خواهیم بود.
وی بیان داشت: با بهره برداری از کارخانه ۲۵۰ فرصت شغلی مستقیم و ۸۰۰ فرصت شغلی غیرمستقیم ایجاد می شود که با توجه به نزخ بالای بیکاری در استان می تواند بخشی از مشکلات در این بخش را مرتفع کند.
دیودیده عنوان کرد: پیش بینی و هدف سرمایه گذار طرح، صادرات تمامی ظرفیت تولیدی این کارخانه به خارج از کشور در آینده است.
به گزارش خبرنگار مهر، کارخانه سیمان مارگون با ظرفیت تولید روزانه سه هزار و ۵۰۰ تن، عمليات اجرایي آن از سال ۸۸ در زميني به مساحت ۵۰ هكتار با سرمايه گذاري بالغ بر يك هزار و ۵۰۰ ميليارد ريال در بخش مارگون بويراحمد آغاز شد.
نظر شما