به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی نیک کردار در حاشیه بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از بافتهای فرسوده استان کرمانشاه به خبرنگار مهر گفت: زندگی مردم در محله های فرسوده به دو دلیل است، یا به علاقه های شخصی و خاطرات آنها بستگی دارد یا به دلیل مسائل اقتصادی و ارزان بودن زندگی در این محله هاست.
وی ادامه داد: مردم حق دارند در این محله ها با رفاه کافی زندگی کنند اما بیش از ۵۰ سال است که این بافتها دست نخورده باقی مانده است.
معاون عمرانی استاندار کرمانشاه گفت: من با این نگاه که بخش خصوصی بیاید و با نگرش انتفاع و تراکم بیشتر بخواهد بافتهای جدید بسازد مخالفم بلکه اعتقاد دارم بخش خصوصی باید برای احیاء این بافتهای قدیمی که عمدتا تاریخی هم هستند دست به کار شود.
نیک کردار اضافه کرد: مردم تقصیری ندارند که به بهانه حفاظت از بافتهای قدیمی، سختی های زندگی در این محلات را تحمل کنند، باید برای بازسازی و نوسازی این بافتها بر اساس یک مدل ساده و عملیاتی به سرعت اقدام کنیم.
این مسئول عمرانی ادامه داد: دولت مصوبه ای مبنی بر بازسازی یک میلیون و هشتصد هزار واحد منزل مسکونی در بافتهای فرسوده دارد که ظرف ۶ سال و میانگین سالانه ۳۰۰ هزار واحد باید با دریافت وام بازسازی شود.
وی با اشاره به اینکه سه درصد بافت فرسوده کشور در کرمانشاه است، گفت: وامهای بازسازی با توجه به این موضوع، سالانه به ۹ هزار واحد مسکونی در کرمانشاه تعلق خواهد گرفت.
نیک کردار در پایان تصریح کرد: وام های بازسازی برای کلانشهرها به ازای هر واحد ۵۰ میلیون تومان، برای شهرهای مرکزی ۴۰ میلیون تومان و برای سایر شهرها ۳۰ میلیون تومان است.
نظر شما