به گزارش خبرگزاری مهر، سيد مهدي هاشمی گفت: به نظر ميرسد مسئولان با جديت كافي و لازم به ارتقا شاخصهاي سفر ايمن نميپردازند و نگاهي اغماضآميز به رفع مشكلات كنوني دارند.
وی با بيان اينكه كاهش آمار تصادفات جادهاي به ويژه در اتوبوسهای مسافربری بر عهده وزارتخانههاي راه، صنايع و كشور است افزود: بايد نظارتهاي اين وزارتخانهها و كميسيون ايمني راهها با جديتي بيشتري پيگيري شود چراكه به نظر ميرسد مصوبات اين كميسيون از ضمنتهاي اجرايي لازم برخوردار نيست.
هاشمی، نقش پليس راهور ناجا در كاهش سوانح جادهاي را بسيار مهم ارزيابي و عنوان كرد: درست است كه حذف نقاط حادثهخيز و رفع مشكلات كنوني جادهها با مشاركت پليس و وزارت راه در حال اجراست اما پيشرفت اصلاحيات به قدري كند است كه از آمار كشته شدگان جا مانده است.
وي با يادآوري اينكه كميسيون عمران مجلس از وزارت راه خواسته تا از وضعيت كنوني و عوامل سانحهساز گزارشي مبسوط تهيه كند افزود: در نظر داريم با ارائه پيشنهاداتي به پايانههاي مسافربري، مانع آغاز سفر اتوبوسهايي كه داراي شاخصهاي ايمني نيستند شويم تا جان شهروندان بيش از پيش به خطر نيفتد.
عضو كميسيون عمران مجلس، تاكيد كرد: مشكلات معيشتي و پايين بودن سطح درآمد رانندههاي اتوبوس يكي از عواملي است كه منجر به افزايش ساعت كار اين گروه ميشود و در نتيجه خطاهاي انساني افزايش مييابد. از همين رو در نظر داريم ساز و كار جديدي براي تامين معاش رانندگان اتوبوسهاي مسافربري برون شهري نيز در نظر بگيريم.
نظر شما