به گزارش خبرنگار مهر، علی بابایی ظهر دوشنبه در جلسه ایجاد بازار مجازی خدمات خانگی در مازندران اظهار داشت: بسیاری از مشاغل خدماتی مانند تعمیرکار شوفاژ، لوله کش، نقاش، برقکار، نظافتچی، معلم، پرستار و... در اماکنی مانند منازل مسکونی عرضه می شود که عرضه و تقاضای این خدمات به مثابه یک بازار است که قابلیت گسترش بسیار دارد.
وی افزود: با اجرای این طرح که با همکاری فرماندهی نیروی انتظامی استان انجام خواهد شد سعی داریم این بازار را به گونه ای ساماندهی کنیم که از یک سو عرضه کنندگان خدمات بتوانند به راحتی خدمات خود را به خانوارها و اماکن مسکونی ارائه دهند و از سوی دیگرخانوارها نیز بتوانند با کیفیت و امنیت بیشتر و احتمالا قیمت کمتر خدمت از این خدمات استفاده نمایند و هرگاه اختلافی میان عرضه کننده خدمت و مشتری رخ دهد به راحتی رسیدگی شود.
بابایی کارنامی خاطرنشان کرد: در این طرح سعی می شود راهکاری برای شفافیت بیشتر و اعمال حاکمیت قانون در بازار خدمات خانگی شبکه ای طراحی شود تا بتواند مواردی از قبیل راحتی شناسایی ارائه دهندگان خدمات، ارزیابی خدمت ارائه شده و نگهداری در سوابق فرد ارائه کننده خدمات، رفع اختلافات در کمترین زمان و همچنین پایین آمدن هزینه خدمات، را ارائه دهد.
وی در پایان تصریح کرد: موفقیت در اجرای این طرح به کاهش فقر در برخی از گروه های کم درآمد، افزایش کیفیت خدمات و کاهش قیمت خدمات خانگی منجر می شود.
گفتنی است این شبکه با طراحی معاونت رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابتدا در چند مرکز استان که دارای جمعیت بیش از ۳۰۰ هزار نفر است راه اندازی خواهد شد که مازندران از اولین استان های اجرایی کننده این طرح خواهد بود.
نظر شما