به گزارش خبرنگار مهر، شمس الله حسینی بعد از ظهر یکشنبه در جلسه شورای آموزش پرورش دوبخش دابودشت و دشت سر اظهار داشت: دانش آموزان مدارس استثنایی به دو بخش تقسیم می شوند كه در طیف اول دانش آموزان كم توان ذهنی، جسمی حركتی شدید، نابینا و ناشنوا مطلق و چند معلولیتی هستند كه در مدارس استثنایی تحصیل می كنند.
وی تصریح كرد: در طیف دوم دانش آموزان نیمه بینا و نیمه شنوا و جسمی حركتی ضعیف در مدارس عادی درس می خوانند كه تعداد آنها ۶۰۴ نفر است.
مدیر مدارس استثنایی مازندران تعدا دانش آموزان مدارس استثنای مازندران را بیش از ۵هزار نفر عنوان و بیان كرد: در شهرستان آمل یك مدرسه استثنایی فعال داریم.
این مسئول به مشكلات دانش آموزان استثنایی مازندران اشاره كرد و افزود: سرویس ایاب و ذهاب بزرگترین مشكل و معضل این دانش آموزان است.
شمس الله حسینی با بیان اینكه در مدارس استثنایی مازندران كمك هایی از سوی خانواده ها نداریم، ابراز داشت: كمك های مالی مدارس استثنایی مازندران از سوی خیرین و مردم صورت می گیرد.
وی خاطرنشان كرد: در شهرستان آمل چهار مدرسه استثنایی و یك مركز اختلالات ویژه كه دو مركز به علت ضعیف بودن كیفیت آموزش تعطیل شده است.
حسینی دانش آموزان استثنایی مازندرانی را در حوزه ورزش فعال عنوان و بیان كرد: مدال طلا و برنز كشتی مسابقات جهانی و مدال انفرادی و تیمی شنا در مسابقات آسیایی را دانش آموز مازندرانی كسب كرد.
این مسئول در پایان یادآورشد: یک نمایش نامه از استان که توسط دانش آموز معلول جسمی حركتی نگارش شده به جشنواره بین المللی مهرآیین راه پیدا كرده است.
نظر شما