دكتر منصور كبگانيان در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي "مهر" افزود: معاونت پژوهشي و فناوري تأكيد خاصي بر روي نام اين سازمان ندارد بلكه نكته مهم محتوا، ساماندهي و راهبري فناوري است.
در زمينه فناوري هاي نو، استراتژيك و مورد نياز كشور شعارهاي بسياري داده شده و مصوباتي نيز صورت گرفته اما متاسفانه اين شعارها و مصوبات به صورت كامل اجرا در نيامده و به ثمر نرسيده است |
معاون پژوهشي وزارت علوم |
معاون پژوهش و فناوري وزارت علوم تصريح كرد: اين موضوع بزرگترين مشكلي است كه معاونت پژوهشي به دنبال راه حل مناسبي براي آن است و با وجود اينكه سياست گذاري، حمايت و نظارت در امور فناوري به عهده وزارتخانه است اما در حال حاضر بخش اجرايي، راهبري و مديريت جهت به اجرا در آمدن مصوبات فناوري در كشور وجود ندارد.
وي يادآور شد: در خصوص بسياري از فناوري ها مانند بيوتكنولوژي و نانوتكنولوژي، شوراها و دبيرخانه هايي ايجاد شده اما معاونت پژوهشي معتقد است اين شوراها نمي توانند امور اجرايي را به مرحله نهايي برسانند بلكه اين شوراها تنها حمايت كننده و هماهنگ كننده هستند.
با اصلاحات مختصري در اساسنامه سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي مي توان به اهداف مورد نظر در حوزه فناوري دست يافت كه اين موضوع در حال بررسي است |
معاون پژوهشي وزارت علوم |
وي با اشاره به اينكه برخي از حوزه هاي فناوري در كشور مدت هاي مديدي است كه مورد حمايت واقع شده اند اما دستاورد در حد انتظاري نداشته اند، گفت: اين سازمان جهت هدايت و راهبري فناوري هاي مورد نياز و استراتژيك كشور است ونبايد درگير كارهاي اجرايي و ستادي و يا از سوي ديگر صرفا اجرايي باشد.
معاون پژوهش و فناوري وزارت علوم اظهارداشت : با اصلاحات مختصري در اساسنامه سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي مي توان به اين هدف دست يافت كه اين موضوع در حال بررسي بوده و اين معاونت در تلاش است تايك ماه ديگر به نتيجه نهايي و ارائه پيشنهادات اجرايي و مشخص برسد.
نظر شما