به گزارش خبرنگارمهر، هادی دهقانی پیش از ظهر سه شنبه درکارگروه تخصصی بیماران خاص خراسان جنوبی اظهارکرد: بخش دیالیز با ۲۰ تخت در مرکز بیماران خاص خراسان جنوبی فعال است که تعداد بیماران این بخش ۱۱۰ نفر هستند.
وی عنوان کرد: با توجه به اینکه درخراسان جنوبی ۳۰ بیمار سرطانی داریم دربخش شیمیدرمانی این مرکز ۲۰ تخت وجود دارد که باید این تعداد تخت افزایش یابد.
رئیس مرکز جامع درمان بیماران خاص خراسان جنوبی بیماران هموفیلی استان را ۱۲۹ نفرعنوان کرد و بیان داشت: در بخش هموفیلی این مرکز ۱۰ تخت است که باید این تعداد تا پایان سال آینده به ۱۸ تخت افزایش یابد.
دهقانی همچنین ادامه داد: دربخش تالاسمی ۱۰ تخت درمرکز بیماران خاص استان وجود دارد که در این مرکز ۳۷ بیمار بستری هستند.
وی تعداد بیماران ام اس خراسان جنوبی را ۱۲۶ نفر دانست و افزود: متاسفانه واحد ام اس این مرکز بدون تخت است.
وی آزمایشگاه، بانک خون، دندانپزشکی، فیزیوتراپی، سالن کنفرانس و داروخانه را ازجمله امکانات این مرکز برشمرد و افزود: در این مرکز خدماتی مانند مددکاری، روانپزشکی. مشاوره تغذیه نیز به بیماران ارائه می شود.
رئیس مرکز جامع درمان بیماران خاص خراسان جنوبی با بیان اینکه هم اکنون درخراسان جنوبی ۸۷ بیمارتلاسمی داریم، گفت: درسطح کشور نیز ۱۷ هزار و۶۸۶ بیمار تلاسمی وجود دارد.
وی ادامه داد: برای بیماران تلاسمی در استان ۹ تخت دایم که باید این تخت ها درسال آینده به ۴۸ تخت افزایش یابد.
دهقانی به تعداد بیماران خاص خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: دیالیز صفاتی ۹ نفر، هموفیلی ۱۲۹ نفر، ام اس ۱۲۶ نفر، پیوند کلیه ۱۳۰ نفر و تعداد بیماران شیمیدرمانی ۴۳۰ نفر دراستان هستند.
به گفته وی سرطان دستگاههاي گوارشي بالاترین میزان مبتلایان به سرطان را در استان به خود اختصاص داده است.
وی شایعترین نوع سرطان دربین مردان سرطان پوست و در بین زنان سرطان سینه دانست و گفت: از مجموع ۴۳۰ بیمار سرطانی استان ۱۹۵ نفر خانمها و ۲۳۵ نفر آقایان هستند.
رئیس مرکز جامع درمان بیماران خاص خراسان جنوبی تخفیف ۶۰ تا ۹۰ درصدی فرانشیز بستری و دارویی، تهیه تمامی داروهای مورد نیازاین بیماران، حضوردو نفر پزشک متخصص آنکولوژی، ۲۰ تخت شیمیدرمانی سرپایی، هفت تخت بستری در بیمارستان ولیعصر(عج) را از جمله بسته های حمایتی دانشگاه علوم پزشکی به بیماران سرطان عنوان کرد.
وی تامین اعتبار ۳۰۰ میلیون تومان برای خرید و تجهیزات پزشکی مرکز را از نیازهای این مرکز دانست و افزود: جابهجایی ایستگاه تاکسی از محل درب ورودی مرکز، همکاری سازمانهای حمایتی برای کار درمان بیماران ام اس، تهیه دو ماشین ون برای ایاب و ذهاب بیماران، هدایت بیماران سرطانی به مرکز جامع درمان بیماران خاص برای ثبت اطلاعات و پیگیری برای ایجاد مسکن و اشتغال بیماران خاص و نیازمند استان از جمله درخواست ها و نیازهای مرکز برای بیماران خاص خراسان جنوبی است.
نظر شما