۲ بهمن ۱۳۹۳، ۱۹:۰۶

اسماعیلیان اعلام کرد/

اجرای ۲۱۸ پروژه با اعتبار ۱۷۰میلیارد ریال در آستانه اشرفیه

اجرای  ۲۱۸ پروژه با اعتبار ۱۷۰میلیارد ریال  در آستانه اشرفیه

فرماندار شهرستان آستانه اشرفيه در جلسه بررسی روند اجرای پروژه های عمرانی شهرستان آستانه اشرفيه گفت: در حال حاضر تعداد ۲۱۸ پروژه عمرانی در فصول مختلف در اين شهرستان در حال اجراست.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین اسماعیلیان ساعاتی پیش اعلام کرد: برای اجرای اين طرحها امسال بيش از ۱۳۰ ميليارد ريال از محل اعتبارات تملک دارائی ها، ۲ درصد نفت و گاز، تبصره ۲۲ ماده ۱۸۰ و اعتبار ويژه مساجد  در نظر گرفته شده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه  هم اکنون نيز تعداد ۲۵ پروژه مهم و با اهميت چون طرح حرم مطهر، سدهای لاستيکی انبار سر و دهنه سر سفيدرود در حال اجراست یاد آور شد :  پل ورودی آستانه اشرفيه، استخر شنا، تصفيه خانه شهرک صنعت، ايستگاههای پمپاژ بخصوص تجميع پمپاژهاي تمچال، تکميل استاديوم ورزشي شهيد کروبی، طرحهای هادی روستايی و  تعريض جاده امشل به آستانه اشرفيه  در اين شهرستان در حال اجراست که از ۲۵ درصد تا ۸۵ درصد نيز پيشرفت فيزيکی دارند.

فرماندار آستانه اشرفیه اتمام پروژه های تأمين آب شرب و کشاورزی، احداث و  اصلاح شبکه های برق رسانی، اتمام  گازرسانی  به روستاها، توجه و تأمين اعتبار طرح های زيربنايی توسعه گردشگری شهرستان از جمله ۴ بانده نمودن جاده آستانه اشرفيه به بندرکياشهر و اتمام طرح توسعه حرم مطهر  و  اسکله بندرکياشهر، در اولويت طرح توسعه شهرستان قرار دارد.

اسماعیلیان با تاکيد بر اهميت اجرای اين طرحها اذعان کرد: اتمام اين پروژه های عمرانی که از اهميت ويژه ای نيز برای شهرستان برخوردارند نيازمند تخصيص اعتبارات مناسب است.

فرماندار آستانه اشرفيه همچنين با اشاره به طرحهای انجام شده در يکسال گذشته در اين شهرستان گفت: از دهه مبارک فجر سال گذشته تاکنون تعداد ۶۰۲ پروژه و طرح عمرانی در زمينه های مختلفی چون راه، جهاد کشاورزی، آب و فاضلاب شهری و روستائی، گازرسانی، طرحهای هادی، نوسازی مدارس و برق در اين شهرستان به بهره برداری رسيده است.

وی با بيان اينکه برای بهره برداری از اين طرحهای عمرانی بيش از ۱۷۰ ميليارد ريال هزينه شده است يادآور شد: در دهه مبارک فجر امسال نيز تعداد ۶۵ پروژه با اعتبار بيش از ۳۶ ميليارد ريال در اين شهرستان به بهره برداری خواهد رسيد.

مشاور عالی استاندار گيلان نيز  که در این جلسه حضور داشت گفت: گيلان از استعدادها و توانمنديهای فراوانی در زمينه های مختلف کشاورزی، صنعتی  و گردشگری بهره مند است که توجه به آنها می تواند توسعه هرچه بيشتر اين استان را به همراه داشته باشد.

کيوان محمدی  افزود: با يک برنامه ريزی مناسب در جهت استفاده صحيح از نعمتهای خداوندی در اين استان می توانيم زمينه رشد و توسعه گيلان را بيشتر فراهم کنيم.

وی وجود جاذبه های تفريحی و گردشگری در گيلان را يکی از مسائل مهم در جهت توسعه استان دانست و تاکید کرد: موقعيت جغرافيائی ويژه و وجود منابع مهم طبيعی و گردشگری در گيلان موجب شده تا اين استان به يکي از قطبهای گردشگری کشور تبديل شود.

محمدی با بیان این که  بايد تلاش شود تا از تمام ظرفيتهای موجود در استان در جهت رونق اقتصادی و توسعه استان بهره لازم را ببريم خاطر نشان کرد : بهره مندی مناسب از توانمنديهای موجود در گيلان می تواند در جهت رفع بسياری از مشکلات اقتصادی منطقه موثر باشد.

مشاور ارشد استاندار ضمن تاکيد بر مديريت مناسب در جهت بهره مندی از توانمنديهای گيلان يادآور شد: به کار گيری مديران توانمند می تواند در جهت بهره مندی از منابع موجود در گيلان بسيار موثر باشد که اين امر بايد همواره مورد توجه قرار گيرد.

شایان ذکر است  پس از پايان جلسه، فرماندار و مشاور عالی استاندار به همراه جمعی از مسئولين شهرستان از نزديک روند اجرای پروژه های سد لاستيکی دهنه سر سفيد رود، پل کابلی، تجميع ايستگاههای پمپاژ تمچال، اجرای ديوار حفاظتی دهنه سر سفيدرود، چهاربانده کردن و مسير آستانه –بندرکياشهر را مورد بازديد و بررسي قرار دادند.

کد خبر 2471736

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha