به گزارش خبرنگار مهر، محمد عزتی ظهر پنج شنبه در بیست و یکمین نشست مدیران نوسازی، بهسازی و احیای بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری اظهار داشت: با وجود دو هزار و ۵۰۰ هکتار بافت فرسوده در شهر تبریز، شهرداری این شهر دومین سطح گسترده بافتهای فرسوده کشور را در اختیار داشته و بر همین اساس با ایجاد دفاتر تسهیلات گستری اقدامات گستردهای را نیز پیگیری میکند.
وی با بیان این که در برنامه پنجم توسعه دولت موظف شده منابع مالی و تسهیلات لازم را در این خصوص مورد توجه قرار دهد، ریزدانگی، ناپایداری و نفوذپذیری را سه محور مورد تاکید وزارت راه وشهرسازی در این خصوص عنوان کرد و افزود: با برگزاری نشست مدیران نوسازی، بهسازی و احیای بافتهای فرسوده، تجارب شهرهای کشور برای پیگیری این سه محور و افزایش هماهنگیها با دولت و مجلس، پیگیری میشود.
عزتی با اشاره به این که وجود بافت های فرسوده به خصوص در مناطق مرکزی و قدیمی شهر بیشتر است، گفت: امروزه بافتهای فرسوده در ۶۷ هزار هکتار از وسعت شهرهای کشور، تهدید جدی برای جمعیتی در حدود ۹ میلیون نفر به شمار میرود که این موضوع، ضرورت توجه مدیران و کارشناسان حوزه شهرسازی را بیشتر میکند.
وی ادامه داد: بافت های فرسوده شهری یکی از بزرگترین مشکلات مدیریت شهری کشور است که نیازمند مدیریت صحیح در این حوزه است.
معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز افزود: قدمت تاریخی کشور در بخشهای قابل توجهی از روند شهرسازی تاثیرگذار بوده و بر همین اساس، امروزه شاهد بروز بافتهای فرسوده و ناکارآمد در شهرهای مختلف کشور هستیم.
نظر شما