۱۱ بهمن ۱۳۹۳، ۱۵:۲۴

نامه فدراسیون فوتبال ایران به فیفا به درخواست باشگاه پرسپولیس

نامه فدراسیون فوتبال ایران به فیفا به درخواست باشگاه پرسپولیس

فدراسیون فوتبال ایران به درخواست باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس با توجه به مشکل پیش آمده برای باشگاه سابق «فرناندو گابریل» به منظور صدور ITC این بازیکن نامه نگاری کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، «فرناندو گابریل» به عنوان بازیکن آزاد به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست اما برای بازی در ایران باید ITC وی از سوی باشگاه قبلی صادر شود.

باشگاه پرسپولیس برای این منظور از طریق سیستم خودکار TMS اقدام کرد، اما با توجه به مشکلات موجود برای باشگاه پیشین بازیکن برزیلی پرسپولیس و بسته بودن سیستم برای آن باشگاه، هماهنگی‌ها باید از طریق فیفا انجام شود. بر همین اساس فدراسیون فوتبال ایران به درخواست باشگاه پرسپولیس، نامه‌ای را برای فیفا ارسال کرده است تا نسبت به انجام اقدام‌های لازم و صدور دستورالعمل اقدام شود.

کد مطلب 2479902

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha