شارون نخستوزير رژيم صهيونيستي ديشب در سخنراني كنيست اسرائيل در اظهاراتي گفت : رئيس جمهور ايران حرفي را زد كه بسياري در منطقه از ابراز علني آن بيم دارند . نابودي اسرائيل آرزوي بسياري از كشورهاي منطقه است .
مقامات رژيم صهيونيستي پيش از اين نيز پيرامون اظهارات رئيس جمهور ايران در همايش جهان بدون صهيونيسم واكنشهايي نشان داده بودند اما لحن سخنان بيشتر جنبه فضا سازي و جنجالي بر ضد ايران بود اما اظهارات روز دوشنبه شارون برخي حقيقت هاي موجود در خاورميانه كه اسرائيل و غرب را مي آزارد، روشن تر كرد.
سخنان شارون نشان داد كه سرچشمههاي قدرت در خاورميانه از يك فشار تاثير گذار يكسان برخوردار نيستند و مسامحه بعضي از كشورهاي منطقه در برابر صهيونيست ها ، دال بر پايان پيروزي خواستههاي غرب و اسرائيل در منطقه نيست .
گفتار ضدصهيونيستي رئيس جمهور كشورمان در برابر رژيم غاصبي كه با اجير كردن دولت هاي غربي، نسخه ساختارهاي حكومت هاي منطقه را يكي پس از ديگري مي پيچد و كشورهاي منطقه با سياستي محتاطانه و لرزان در مقابل آن ايستادهاند نشان داد كه پايگاه حكومتي و توانمندي ايران بسيار محكمتر از كشورهاي ديگر خاورميانه است و به استواري تاريخ از قامت ايستادگي در برابر بيگانگان برخوردار است .
جمهوري اسلامي ايران به رغم آنكه بر ساختار اقتصادي نفتي متكي است ، اما اهميت اين ماده استراتژيك جايگاه ايران را در عرصه اقتصاد جهاني تاثيرگذار كرده است . علاوه بر اين بازار مصرف 70 ميليوني در در فضاي اقتصاد جهاني كه مصرف گرايي را مهمترين الگوي تحرك توسعه ميداند بر اهميت ج.ا. ايران افزوده است و بالاتر از اينها داشتن ايدئولوژي و ساختار حكومتي مبتني بر مردمسالاري كه ميتواند ايدئولوگهاي غرب را از نردبان قدرت به زير بكشد باعث شده است كه مقامات رژيم صهيونيستي بر متمايز بودن ج.ا. ايران با ساير كشورهاي منطقه و جهان اعتراف كند .
با توجه به اينكه برخي كشورهاي حامي رژيم صهيونيستي پس از اظهارات آقاي احمدي نژاد موج انتقادات را به روي سياست خارجي ايران گشودند ، سخنان شارون در واقع پاسخ به هياهوهاي تبليغاتي بود كه صرفا از منظر ترس برمي خاست نه از نظرگاه دوستي نسبت به اسرائيل .
نظر شما