به گزارش خبرنگار مهر، جعفر گوهرگاني عصر یکشنبه در جمع این کارشناسان افزود: پايه توسعه استان كهگيلويه و بويراحمد می تواند بخش كشاورزی باشد و تقویت بدنه کارشناسی کشاورزی این امر را تسهیل می کند.
وی با ابراز امیدواری نسبت به بهبودي سيماي فعلي كشاورزی كهگيلويه و بويراحمد اظهار داشت: محل خدمت اين كارشناسان در مراكز خدمات كشاورزي در روستاها و بخشها است که در واقع خط اول تولید در کشور هستند.
گوهرگانی با اشاره به تجارب چندين ساله اين افراد در موضوع نظارت بر مزارع كشاورزي، گفت: از امروز وظايف آنها سنگينتر شده و بايد ديدگاههاي خود را از نگاه صرف نظارتي به نگاه كارشناسی و مروج كشاورزي تغییر دهند.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان بیان داشت: اين يك واقعيت است كه مراكز خدمات كشاورزي به لحاظ امكانات و فضاي فيزيكي در مضيقه هستند و لازم است كارشناسان استخدام شده با واقعنگري، بدون كاهلي و بهانه آوردن به فكر كار و تلاش باشند.
وی دانش فني كشاورزان استان را كافي ندانست و گفت: مهمترین مأموريت كارشناسان کشاورزی استان، ارتقاءدانش كشاورزي در نقاط مولد روستايي و عشايري است.
گوهرگاني اضافه كرد: در حالي كه زمان كاشت در نقاط سردسيري نهايتا تا پايان شهريور است ولي ميينيم كه در اين استان در نقاط سردسيري تا بهمن ماه هنوز هم دارند كشت ميكنند كه اين نشان از ضعف مديران و كارشناسان به ويژه در مراكز خدمات دارد.
وی عنوان کرد: وضعيت فعلي كشاورزي ما نشان ميدهد، كه كارشناسان ما وظايف خود را به درستي انجام ندادند و باید این نقیصه جبران شود.
نظر شما