دكتر علي اكبر شرفي در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي "مهر" افزود: دانشجويان در ابتداي هر سال تحصيلي با شركت در جلسات معارفه در دانشكده ها با كميته هاي پژوهشي آشنا مي شوند و با استفاده از كلاس هاي آموزش روش تحقيق، كامپيوتر و آمار براي انجام تحقيقات توانمند مي شوند.
وي اظهار داشت: حدود 90 درصد دانشجويان اين دانشگاه در ماه هاي اول تحصيل خود با مسايل پژوهشي آشنا مي شوند و كساني كه علاقمند هستند مي توانند به اين ترتيب گام هاي موثرتري در مسير تحقيقات بردارند.
معاون پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي ايران آغاز فعاليت هاي تحقيقاتي دانشجويان را از سال هاي دوم به بعد تحصيل ذكر كرد و يادآور شد: دانشجويان در سال هاي بعدي تحصيل خود پروژه هاي بيشتري بر عهده دارند، به اين ترتيب با روند تحقيقات نيز بيشتر آشنا مي شوند و بهتر مي توانند كارهاي خود را انجام دهند.
وي عملكرد كميته هاي پژوهشي دانشجويي را مثبت ارزيابي كرد و گفت: اين كميته ها در دانشگاه علوم پزشكي ايران در 6 دانشكده فعال هستند كه فعال ترين و قديمي ترين آن در دانشكده پزشكي است كه البته اين مساله به دليل حضور 7 ساله اين دانشجويان در دانشكده است و دانشجويان با استفاده از تجربه دوستان قديمي تر خود در اين كميته ها به فعاليت خود ادامه مي دهند.
شرفي عمده ترين ضعف اين كميته ها را در دوره هاي دوساله و كارداني برشمرد و افزود: دانشجويان اين دوره پس از مدتي كه با اين فعاليت ها آشنا مي شوند، به علت دوره كوتاه تحصيلي نمي توانند به فعاليت هاي خود عمق بيشتري ببخشند.
وي تأكيد كرد: براي هر چه بهتر برگزار شدن همايش هاي علمي دانشجويي كه مسووليت آن با هسته هاي تحقيقاتي است، جلسات هماهنگي ميان مسوول تحقيقات و معاونت پژوهشي دانشگاه با اين كميته ها برگزار مي شود.
نظر شما