به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمود مرویان بعد از ظهر امروز در جمع طلاب و روحانیون مدرسه علمیه امام محمد باقر(ع) گفت: یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران، احیای اسلام به عنوان یک مکتب زنده و آزادی بخش به همراه حس عزت به مسلمانان بود.
وس افزود: در سال ۵۷ اسلام به عنوان یک مکتب نجات بخش انسان ها مطرح نبود و بخش زیادی از مردم در کشورهای شرقی تفکر کمونیستی را پذیرفته بودنند و در بیش از ۷۰ کشور مارکسیسم حاکم بود.
وی ادامه داد: بسیاری از مردم دنیا و بخش زیادی از مسلمانان در کشورهای اسلامی تحت تأثیر اندیشه های مادی قرار گرفته و مسلمانان در جهان احساس هویت دینی و احساس عزت نسبت به اندیشه های اسلامی نداشتند.
حجت الاسلام مرویان با اشاره به مطرح شدن اسلام به عنوان یک ملت زنده و فعال در نظام اجتماعی دنیا تصریح کرد: احساس عزت و بیداری مسلمانان و احساس درک امت اسلامی و نگاه به مسائل مشترک مسلمانان فراتر از مسائل سرزمینی، از برکات انقلاب اسلامی بود.
عضو شورای فرهنگ عمومی استان خراسان رضوی اضافه کرد: گسترش جهانی روحیه ضد استکباری، مبارزه با طاغوت و حکومت های وابسته از دیگر برکات انقلاب اسلامی ایران بود.
وی بیان داشت: نتیجه احساس هویت مسلمانان این شد که آن ۷۰ کشوری که اتحاد جماهیر شوروی و بلوک شرق را تشکیل و تفکر مادی گرا داشتند به تدریج تجزیه شدند به طوری که امام(ره) فرمودند صدای خرد شدن استخوان های مارکسیست را می شنوم و این نیز از برکات جهانی انقلاب اسلامی ایران است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اذعان کرد: نکته مهم و تعیین کننده دراین میان آن است که انقلاب با ادبیات صد در صد دینی به پیشگامی روحانیت از پایگاه مساجد و مجالس مذهبی و به رهبری یک مرجع دینی یعنی امام خمینی (ره) صورت گرفت.
وی با بیان اینکه امام شجره طیبه انقلاب اسلامی بود اظهار کرد: بنیانگذار انقلاب اسلامی از جنس انبیای الهی بود به گونه ای که صحبت ها، راهنمایی ها و هشدارهای امام از نوع رهنمودهای پیامبران آسمانی بود.
حجتالاسلام مرویان حسینی گفت: امام مخلصانه و از موضع تکلیف گرایی برای اقامه دین حق و در جهت تحقق آرمان پیامبر و ائمه (ع) حرکت می کرد و به همین دلیل عنایات پروردگار شامل حال امام و انقلاب امام شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی دلیری، دینداری و دانایی را سه ویژگی منحصر به فرد امام (ره) دانست و بیان کرد: امام یک فقیه نو اندیش بود که فقط نابودی رژیم وابسته پهلوی را در نظر نداشت بلکه برپایی حکومت اسلامی با مدل جمهوری اسلامی را نیز توجه و علاوه بر این مبارزه با ریشه های وابستگی رژیم پهلوی یعنی استکبار را هم پیگیری می کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به تسخیرلانه جاسوسی ابراز کرد: امام قائل بود انقلاب باید صادر شود و صدور انقلاب در اندیشه امام، پصدور فرهنگی بود.
حجتالاسلام مرویان حسینی با بیان خط مشی رهبر کبیر انقلاب اسلامی افزود: امام یک فقیه و اسلام شناس بزرگ و اهل فلسفه و عرفان بود و تا پایان عمر فیلسوفانه و عارفانه به نظام هستی می نگریست، اما درس فلسفه را برای برپایی نظام اسلامی تعطیل و درس فقاهت را تقویت کردند.
وی ادامه داد: ایشان فقه را تئوری زندگی انسان از گهواره تا گور می دانست، امام (ره) فقه را از تنگنای روابط شخصی خارج و در قالب یک نظام سیاسی اجتماعی به نظریه فقاهت می نگریست و قائل به ولایت فقیه بود.
این استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: امام خمینی، ولایت فقیه را ستون خیمه نظام اسلامی می دانست و آن را در دایره تنگ امور حسبیه محدود نمی دانست بلکه قائل بودند چون فقیه می خواهد نظام اجتماعی و سیاسی مردم را تدبیر کند باید ولایت مطلقه فقیه برقرار باشد.
حجتالاسلام مرویان اظهار داشت: ولایت فقیه امام با حضور پر رنگ مردم در همه ارکان حکومت و مردم سالاری دینی، نه تنها منافات نداشت بلکه مردم
را همه کاره می دانست و ولایت را حافظ مصالح مردم می دانستند.
نظر شما