به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه اشدری یکشنبه شب در سومین همایش بزرگ طب سنتی اسلامی که با حضور پرفسور خیراندیش، مدیر عامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان قزوین و سایر مدعوین و مهمانان در تالار دانشگاه فرهنگیان برگزار شد اظهارداشت: باید با استفاده از برنامه ریزی ها، برگزاری همایش های متعدد و بهره گیری از ظرفیت نمایشی هنرمندان و البته صداوسیما و نشریات در جهت نهادینه کردن سبک زندگی سالم در جامعه گام برداشت.
وی ادامه داد: سلامت فرد به معنای سلامت جامعه است و با خطر افتادن سلامت فرد، جامعه نیز در معرض مخاطرات متعددی قرار خواهد گرفت از این پس باید کوشید تا با اطلاع رسانی خوب برای سلامت جامعه گام برداریم.
عضور شورای شهر قزوین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آخرین وضعیت پروژه دهکده سلامت گفت: طی جلسه ای که در صبح روز یکشنبه با حضور پرفسور خیراندیش، شهرداری و رئیس شورای شهر برگزار شد مقرر شد تا پروژه دهکده سلامت به زودی کلنگ زنی شود.
مدیر عامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان قزوین ادامه داد: امیدواریم با ساخت و بهره برداری از این پروژه شرایطی فراهم شود که سلامت همشهریان و هم استانی ها ارتقا یابد.
پروفسور خیراندیش: پیشرفت و توسعه طب سنتی مرهون دستاوردهای انقلاب است
پروفسور حسین خیراندیش پدر طب سنتی اسلامی در ادامه این همایش گفت: انقلاب ملت ایران دارای دستاوردهای متعددی بود که پیشرفت و توسعه طب سنتی مرهون دستاوردهای انقلاب است همچنین ابلاغ سیاست های رهبری در عرصه طب سنتی نیز در پیشرفت این رشته بسیار موثر بوده است.
وی ادامه داد: سازمان بهداشت جهانی دولت ها را در سال ۲۰۰۵ موظف کرده بود که زمینه حقوقی وارد کردن طب سنتی هر کشور را در عرصه زندگی و پزشکی مردم آن کشور فراهم کند اما در این زمینه ما اقدامی انجام نداده ایم و از این نظر عقب هستیم.
پدر طب سنتی اسلامی بیان کرد: برای حمایت از طب سنتی می توان اقدام به احداث دانشکده های طب سنتی و تربیت پزشکان سنتی کرد اما با این اقدام صرفا تجویز داروهای شیمیایی را تبدیل به تجویز داروهای طبیعی کرده ایم.
خیراندیش ادامه داد: به جای تبدیل کردن ۱۵۰ هزار پزشک کشور به پزشکان طب سنتی باید با پیدا کردن زمینه های پیدایی مشکلات به فکر تغییر زیرساخت ها و ستون های اساسی در این حیطه بود.
نظر شما