۲۰ بهمن ۱۳۹۳، ۱۰:۳۶

انتخابات روسای خانه های داوطلب هلال احمر فردا برگزار می شود

انتخابات روسای خانه های داوطلب هلال احمر فردا برگزار می شود

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر، گفت: با برگزاری انتخابات دوسالانه روسای خانه های داوطلب، ترکیب تازه مدیریتی این مراکز به عنوان حلقه های اتصال میان توان توانمندان و نیاز نیازمندان مشخص می شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرح ناز رافع افزود: اعضا و داوطلبان فعال جمعیت هلال احمر با شرکت در این انتخابات، نمایندگان خود را به مدت دو سال برای ریاست خانه های داوطلب انتخاب می کنند.

وی گفت: اعضا و داوطلبان با ارزیابی تحلیلی و انتقادی همه جانبه کارنامه روسای دو ساله خانه داوطلبی که در آن به ارائه خدمات می پردازند، به فرد منتخب خود رای می دهند.

رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر توضیح داد: نهادینه کردن مشارکت اعضا و داوطلبان فعال و ایجاد انگیزه جهت افراد نیکوکار، نوع دوست و خیرین در این موسسه خیریه به همراه نهادهای مردمی و غیردولتی و نیز فراهم نمودن زمینه حضور حداکثری و موثر آنان در ارکان تصمیم سازی و تصمیم گیری این سازمان از رویکردهای این انتخابات است.

این انتخابات در تمامی شهرستان هایی که خانه داوطلب جمعیت اعم از شعب، روستایی، ادارات، کارخانجات و مساجد در آن دایر و فعال است، برگزار خواهد شد و تمامی اعضا و داوطلبان فعال،‌ حق رای و انتخاب روسای خانه داوطلب مربوطه را دارند.

این افراد، ابلاغ خود را از رئیس سازمان داوطلبان دریافت می کنند و در دو سال آینده، اهداف و برنامه‌های آموزشی، بهداشتی، فرهنگی، حمایتی و...  سازمان داوطلبان را راهبری و پیگیری خواهند کرد.

انتخابات روسای خانه های داوطلب روز سه شنبه 21 بهمن ماه جاری برگزار می شود.

کد خبر 2491928

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha