به گزارش خبرنگار مهر، حسن بنیانیان ظهر دوشنبه در کارگاه مهندسی و پیوست نگاری فرهنگی هیئت های ورزشی استان زنجان در اداره کل ورزش و جوانان زنجان افزود: رفتار ورزشکاران قهرمان در جامعه به الگو تبدیل می شود و اگر یک ورزشکار قهرمان توسط مربی از نظر فرهنگی رشد نکرده باشد می تواند رفتارهای نامناسب را در جامعه گسترش دهد.
وی با اشاره به اینکه هیچ فردی در تغییرات فرهنگی جامعه بی تاثیر نیست ادامه داد: در جامعه مردم سالار فرهنگ توسط تک تک افراد آن جامعه ساخته می شود و هر کس با تمام اعمال و رفتار خود فعال فرهنگی است و البته هیچ سازمان و دستگاهی در تغییرات فرهنگی بی طرف نیست.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: تمام دستگاه ها باید فرهنگ جامعه را اصلاح کنند و برای این کار باید از مهندسی فرهنگی استفاده کنند.
با بیان اینکه در جامعه اسلامی محور مرکزی جامعه بر رشد اخلاق، معنویت، عدالت و رفاه است تصریح کرد: مسئولان فرهنگ جامعه باید بر این موضوع توجه داشته باشند.
وی از ورزش به عنوان یک ابزار تربیتی عنوان کردو گفت: این ابزار باید به مدارس راه یابد و و هنر و ورزش در هم آمیخته شده و به دانش آموزان ارائه شود.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ به دو صورت آگاهانه و ناآگاهانه تغییر می کند خاطر نشان کرد: فرهنگ سازی ناآگاهانه با رفتار یک شخص آغاز می شودو در هم افزایی روابط انسانی وقتی یک رفتار در یک رابطه اصلاح می شود یک موج انسانی ایجاد می شود.
بنیانیان گفت: هرچه یک ورزشکار بالا می رود و رشد می یابد باید تواضع اش بیشتر شود و رفتارش بهتر از قبل شود، در این صورت ایمان او بالا می رود.
وی افزود: قبل از اینکه کسی از طریق الگوی نامناسب ورزشی مبتلا به بیماری اخلاقی شود باید به او واکسن این بیماری زده شود و این کار از طریق فیلم امکان پذیر است که متاسفانه کمتر به این موضوع درباره رفتارهای ناپسند برخی ورزشکاران توجه شده است.
نظر شما