درک عواطف و احساسات توسط تلفن همراه

درک عواطف و احساسات توسط تلفن همراه

محققان نرم افزار هوش مصنوعی جدیدی ارایه کرده اند که با نصب بر روی تلفن همراه آن را به وسیله ای مؤثر جهت درک احساسات کاربر و برنامه های روزمره اش تبدیل می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، ابداع این نرم افزار بر مبنای تقلید از عملکرد مغز انسان بوده است که در نتیجه آن برنامه های کاربردی متفاوتی در تلفن های همراه هوشمند نصب می شود که طیف گسترده ای از قابلیت ها را دارند، از آگاهی بهتر از برنامه های روزمره کاربر تا درک احساسات و عواطف.

مغز این نرم افزار، تکنیکی نوین از هوش مصنوعی موسوم به "یادگیری عمیق" است که از نورون ها و سیناپس های شبیه سازی شده برای پردازش اطلاعات استفاده می کند.

محققان دانشگاه کمبریج که این فناوری نوین را ارایه کرده اند از یک سری برنامه های محرک بصری جهت تقویت ارتباط میان نورون های مجازی به خصوص استفاده کرده اند. نتیجه این ابتکارعمل قادر ساختن سیستم به تشخیص چهره ها و یا سایر ویژگی ها در تصاویر است، حال آنکه تا پیش از این چنین امکانی وجود نداشته است.

این فناوری جدید درحالی مراحل اولیه کاربردی شدن را طی می کند که تکنیک "یادگیری عمیق" در سالهای اخیر به عنوان یکی از تأثیرگذارترین فرآیندها در پردازش تصاویر و فایل های صوتی مورد استفاده قرار گرفته است.

در نمونه اولیه سیستم جدید محققان دانشگاه کمبریج تلاش شده تا قابلیت تلفن همراه هوشمند برای تشخیص حرکات مختلف کاربر افزایش یابد. آنها از شتاب سنجی که به دور مچ دست بسته می شود جهت تهیه اطلاعاتی استفاده می کنند که مربوط به انجام فعالیت هایی نظیر خوردن یا مسواک زدن می شود.

همچنین آنها تلاش می کنند تا از طریق این نرم افزار هوشمند و تشخیص صحبت های ضبط شده کاربر، به تلفن همراه قابلیت درک احساسات و عواطف کاربر را ببخشند.

کد خبر 2493791

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha